fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Topkarakter i byggeri

HomeEnfamiliehuseTopkarakter i byggeri

Topkarakter i byggeri

HHM får topkarakter i byggeri af den uafhængige institution Byggeriets Evaluerings Center. Centret vurderer regelmæssigt en lang række aktører i byggebranchen på en fem punktskala (fra A til E) ud fra deres evne til at overholde tidsfrister, minimere mangler, have en høj kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø. Vi scorer topkarakteren (A) ”meget bedre end gennemsnittet” på tre ud af fire punkter. På ”mangler” får vi næsthøjeste karakter ”bedre end gennemsnittet” (B).

Styr på byggeprocessen

Den væsentligste årsag til vores høje niveau er vores fastansatte håndværkere, som er vant til at arbejde sammen. Derfor har vi altid styr på hele byggeprocessen fra start til slut. Vores håndværkere arbejder under danske vilkår og overenskomster, så du kommer ikke til at opleve nogen problemer med byggeriet. Hos HHM går vi højt op at være en sikker og tryg arbejdsplads. Vores medarbejdere kvitterer ved at levere en kvalitet, som ligger i toppen af byggebranchen, og du får et endnu bedre resultat som kunde.

ARBEJDSMILJØCERTIFICERET SOM en af de få

Det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø er meget vigtigt for os i HHM. VI er et af de ganske få byggefirmaer, som er blevet arbejdsmiljøcertificeret. Det betyder, at vi minimerer risikoen for arbejdsulykker og bygger huse, der er opført under forsvarlige arbejdsforhold. Det har stor betydning for vores kunder og i høj grad for vores medarbejdere.

Når du bygger sammen med os får du altså et nyt hus, hvor vi har tænkt kvaliteten ind overalt: I arkitekturen, materialerne, byggeprocessen, vores service overfor dig og i arbejdsmiljøet.