fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Vælg selv materialer

HomeEnfamiliehuseVælg selv materialer

Du bestemmer selv
– fra yderst til inderst

Når du bygger hus sammen med os, får du maksimal indflydelse på udstyr og materialer. Vi har bygget huse i over 50 år og ved, at du bliver allergladest for et hjem, som du har sat dit helt særlige aftryk på. Her kan du læse, hvordan du udstyrer dit nye HHM-hus helt efter dit eget hoved.

Svane Køkkenet – husets samlingspunkt

Hvis et rum giver anledning til overvejelser og meninger, så er det køkkenet – mange huses hjerte og familiens vigtigste samlingspunkt. Køkkener handler om æstetik, funktion og kvalitet. Det skal se godt ud, være nemt og logisk at finde rundt i og have en kvalitet, som holder år ud og år ind.

Vi samarbejder med Svane Køkkenet, fordi de leverer en høj kvalitet, tidsløse smukke designs og samtidig gør sig stor umage med at skræddersy de enkelte køkkenløsninger, så de passer perfekt til din og familiens smag. Vi har prøvet andre leverandører, men vender tilbage til Svane Køkkenet, fordi de har det ”ekstra”, der gør køkkenet perfekt.

Hårde hvidevarer og bløde værdier

Når du vælger hvidevarer til din nye bolig, har du efter vores erfaring ofte to typer krav til udstyret. Et ”hårdt” og et ”blødt”. Det ”hårde” handler om funktion og pålidelighed. Køleskabe, kogeøer og vaskemaskiner skal bare virke, være energibesparende og holde i mange år. De ”bløde” handler om udseende og æstetik. De enkelte enheder skal være lækre og gennemtænkte at se på og bruge. Rigtig mange af vores kunder vælger derfor tyske produkter. Bosch, Siemens eller Miele er blandt favoritterne. De ser godt ud, er slidstærke og er energioptimerede.

Gulvet sætter scenen

Alle lægger mærke til gulvet, når de træder ind i et rum. Derfor samarbejder vi med norskbaserede Boen, som er en af de europæiske foregangsvirksomheder indenfor trægulve. Med stor respekt for naturen producerer Boen smukke og funktionelle parket- og hårdttræsgulve i den allerbedste kvalitet. Vil du hellere have fliser eller klinker, vender vi os mod Italien. Her importerer vores samarbejdspartner, Alice Fliser, nogle af de smukkeste og mest slidstærke kvaliteter indenfor den type belægninger. Både til indenfor og udenfor.

Vinduet til energibesparelser

Vinduerne er husets lyskilde og samtidig en kilde til store besparelser på energiregnskabet. Derfor er alle HHM-huse udstyret med 3-lags-vinduer, så du holder på varmen. Sådanne energivinduer tillader varmen fra solen at komme ind i stuerne sammen med lyset, men bremser varmetabet den anden vej.

Murstenene – førstehåndsindtrykket

Noget af det første, du lægger mærke til ved et arkitekttegnet hus, er dets indpakning. De sten, der pryder facaderne. Farven, formen, fornemmelsen. Det hele spiller ind i førstehåndsindtrykket. Vi ved, at det er vigtigt, og derfor samarbejder vi med Wienerberger. En dansk virksomhed, som ved, at mursten ikke bare er mursten. Men en central komponent i oplevelsen af det færdige hus. Dit hus fra HHM får en levende facade med kvalitetssten, som vil bevare sit smukke udseende i mange, mange år.