fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Entreprise

HomeEntreprise

HHM entreprise omsætter årligt kr. +500 mio. indenfor kerneområderne Nybyggeri og Renovering. Vi har stor erfaring med alle entrepriseformer og samarbejder både med offentlige og private bygherrer. Egenproduktion indenfor JORD, KLOAK, BETON, MONTAGE, TØMRER/SNEDKER, MURER samt VVS og VENTILATION giver os værdifuld viden og erfaring, som vi drager nytte af hver eneste dag.

Om HHM entreprise
og menneskene bag

I HHM entreprise leverer vi god håndværksmæssig kvalitet i et godt arbejdsmiljø til den aftalte tid og pris – og det sætter vi en stor ære i. Vi samarbejder, videndeler og arbejder til alle tider for, at alle interessenter føler sig respekteret og inddraget i processerne. Vi har en høj andel af egenproduktion i vores byggeopgaver indenfor JORD, KLOAK, BETON, MONTAGE, TØMRER/SNEDKER, MURER samt VVS og VENTILATION.
Det optimerer kvaliteten og styringen af entrepriserne og giver maksimal værdi for bygherre og slutbrugere. Vores medarbejdere er veluddannede og styrer effektivt komplekse byggeopgaver. Vi prioriterer efteruddannelse og videndeling højt, så både håndværkere og funktionærer er fuldt kvalificerede til at møde morgendagens krav. Anerkendende kommunikation ligger dybt forankret i alle vores medarbejdere – det gavner indstillingen, samarbejdet og motiverer alle vores medarbejdere til at gøre en positiv forskel hver eneste dag.

Peter Carstensen

Peter Carstensen

Direktør
+45 2675 3315

Brian Mikkelsen

Brian Mikkelsen

Sektionschef
+45 2675 3399