Enfamiliehuse Entreprise Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseHHM præsenterer 43 byggegrunde i Nordsjælland
HHM præsenterer 43 byggegrunde i Nordsjælland

HHM præsenterer 43 byggegrunde i Nordsjælland

Nu får du og familien endnu en god (bygge)grund til at bygge jeres nye enfamiliehus sammen med os. Vi introducerer nemlig nu smukt beliggende byggegrunde i Uvelse i Nordsjælland. Vi har 43 parceller, der er perfekte til dig, din familie og et arkitekttegnet HHM hus. Uvelse ligger i Nordsjælland i Hillerød kommune og kun en halv times bilkørsel fra København.

Grundene er hver især på ca. 800 m2, hvilket giver dig og familien en lang række spændende hustyper at vælge imellem. Du og familien kan lade jer inspirere af vores HHM Arkitekt boligserie eller måske bygge et fuldstændigt unikt hus med HHM Unik.

I HHM Arkitekt får du valget mellem otte forskellige grunddesigns, som du kan få maksimal indflydelse på alt efter dit og familiens behov. Det valg får du, fordi vi ved af erfaring, at nogle hustyper tiltaler rigtig mange mennesker. Vi ved til gengæld også, at vi alle gerne vil sætte et personligt præg på vores hjem. Derfor bygger vi i HHM aldrig to helt ens huse, fordi vi ved, at vores kunder vil have mere end et typehus. I stedet inddrager vi kunden i alle faser, så resultatet bliver netop det arkitekttegnede hus, som opfylder netop din families individuelle behov.

Tag til Uvelse, se vores grunde og oplev den smukkeste natur. Her får du og familien trygheden og freden i det i lille samfund med storbyen kun en halv time væk.