fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Historien bag

HomeOm HHMHistorien bag

Fra biler
til byggestyring

HHM er historien om en anderledes entreprenørvirksomhed drevet af forretningssans, høj kvalitet og snusfornuft.

Historien
bag om HHM

HHM er en anderledes virksomhed. Vi er et af de få leverandører af enfamiliehuse til private, der også arbejder som entreprenører og bygger institutioner, lejligheder og erhvervsbyggeri. Vi trækker derfor på erfaringer og faglig kunnen fra mange forskellige typer byggerier og har vores egne fastansatte håndværkere, som kender hinanden og deler deres erfaringer og viden med hinanden.

Derfor har vi godt styr på vores byggeprocesser og kan aflevere til tiden, i den rigtige kvalitet og til den aftalte pris. At have vores egne folk omkring os betyder meget for vores kvalitet og for det gode arbejdsklima, vi har. Sådan har det været lige fra starten i 1969, da vores grundlægger, Hans Henrik Mortensen, købte en grund af sin far, byggede et hus og solgte det videre. Og sådan startede HHM.

Hans Henrik var ikke håndværker, men uddannet bilsælger og havde sans for forretning. I 1969 boomede efterspørgslen nemlig på parcelhuse, og det havde han set. Derfor var Hans Henrik også klar til at udvide vores marked med institutions-, andels og erhvervsbyggeri, da oliekrisen ramte byggebranchen hårdt i 1973, og salget af private boliger faldt.

”Huse i blodet”

i 2004 skiftede vi ud i direktørstolen og i ejerkredsen. Svend Pedersen havde netop forladt MT Højgaard efter 23 års ansættelse. En karriere som startede som studentermedhjælper og sluttede med posten som koncerndirektør i Danmarks største entreprenørvirksomhed. Hans Henrik havde kendt Svend i mange år og vidste, at Svend var den rigtige til at videreudvikle HHM.

I modsætning til Hans Henrik har Svend nemlig altid haft særligt fokus på produktionsstyring og er født med ”huse i blodet”. Svend overtog aktiemajoriteten og direktørposten i HHM, og Hans Henrik trak sig tilbage.

I dag arbejder vi både med enfamiliehuse til private og entreprisebyggeri til det professionelle marked. Vi blev grundlagt i Hillerød, og her bor vi stadig og har mange opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Vi klarer os godt og er vokset gennem de seneste år. Men vel at mærke gennem en kontrolleret vækst.

Byggebranchen er konjunkturfølsom, og vi sørger for at blande vækstdrømme og snusfornuft i det rigtige størrelsesforhold. Når det er sagt, så tror vi også på succes for HHM i årene fremefter. Succes i byggebranchen handler nemlig lidt firkantet sagt om forretningssans, godt håndværk og sikker byggestyring. Det var vores forretningsgrundlag i 1969, og sådan vil det også være fremover.

HHM – Byg uden tvivl

Vigtige
begivenheder

1969

HHM bliver etableret og bygger parcelhuse

1974

HHM går også ind i institutions- og erhvervsbyggeri

2004

Svend Pedersen overtager HHM med 100 medarbejdere

2014

HHM køber jord- og beton virksomheden Sejr Meldgaard

2016

HHM har nu over 200 medarbejdere og en omsætning på ca. 700 mio. kr.

Mission, vision
og værdier

Vi har været et af Danmarks bedste byggefirmaer i et halvt århundrede. Det er kun lykkedes os, fordi vi nægter at gå på kompromis med vores arbejde. Vi styrer efter en række værdier, som måske forekommer selvindlysende på skrift. Men ude på byggepladserne gør de en kæmpe forskel. Besøg vores byggerier og døm selv.

HHMs mission

HHMs mission

HHM realiserer kundens behov for byggeri i en tryg proces ved at udføre veldokumenterede løsninger i høj kvalitet.

HHMs vision

HHMs vision

HHM ønsker at beskæftige de bedste medarbejdere og være en veldrevet virksomhed, der bygger på godt håndværk, god ledelse, godt arbejdsmiljø, godt omdømme og gode resultater.

HHMs værdier

HHMs værdier

  • Ordentlighed
  • Samarbejde
  • Videndeling
  • Godt arbejdsmiljø
  • Korte beslutningsveje
  • Faglighed
Vi samarbejder og videndeler – for så bliver vi alle klogere og dygtigere. Vi har en høj faglighed – for vi vil levere den højeste kvalitet. Vi har korte beslutningsveje – fordi det motiverer os alle, at se ideerne ført hurtigt ud i livet. Vi udviser ordentlighed overfor hinanden og vores omgivelser og har et godt arbejdsmiljø – fordi trygge og glade medarbejdere leverer de bedste resultater.

Manden bag
HHM

Svend Pedersen fortæller om HHM’s høje kvalitet