Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Spar på energien

HomeEnfamiliehuseSpar på energien

Lavenergihuse – boliger med indbygget fremtid

Hos HHM er vi eksperter i lavenergihuse. Vi er faktisk et af de byggefirmaer i Danmark der har den største erfaring med lavenergi enfamiliehuse. Det er huse med fremtid i, for du sparer mange penge på energiregningen og får samtidig et hus med et fantastisk godt indeklima. Alle vores huse kan bygges som lavenergihuse.

Energimærke A+

Moderne huse får alle en energimærkning i dag som andre energiforbrugende produkter. Vores lavenergihuse ligger helt i toppen med energimærke A+

og alle HHM-huse overholder isoleringskravene til A2020. Alle vores huse kan tilpasses, så de overholder kravene til Energimærke A2020 (A2015 er bygningsreglementets krav). Men vi stopper ikke her. Vi udvikler konstant vores byggeteknikker og bruger meget tid på vores materialevalg. Så kan vi nemlig levere det mest energieffektive hus på markedet til en pris, hvor helt almindelige familier kan være med.

De nye metoder til at opføre lavenergihuse kræver stor teknisk indsigt og stor håndværkfaglig kompetence. Hos HHM får du et byggefirma med 50 års erfaring i at bygge alt fra moderne enfamiliehuse til avanceret erhvervsbyggeri.

Spar tusindvis af kroner

I et lavenergihus sparer du mange tusind kr. på energiregningen. Helt præcis hvor meget er naturligvis afhængig af, hvilken bolig du kommer fra, og hvor stort dit energiforbrug er. Kommer du f.eks. fra en gammel bylejlighed, kan du virkelig mærke besparelsen i den daglige økonomi. Dit energiforbrug bliver det halve af et almindeligt hus.

Besparelsen ved at bo i et lavenergihus kan faktisk være så stor, at det kan betale sig for dig og familien at rive et gammelt parcelhus ned og bygge et nyt hus sammen med os på grunden.

Højere livskvalitet med bedre indeklima

Du og familien får også det bedst mulige indeklima i et tæt lavenergihus med kontrolleret ventilation, som I kan styre efter behov – f.eks. med varme genindvinding (varmegenindvinding er i øvrigt standard i alle HHM-huse). Alle erfaringer viser, at indeklimaet i lavenergihuse er mærkbart bedre end i traditionelle huse. Du og familien slipper for træk, fugt, støj og svingende temperaturen. Det giver jer en bedre livskvalitet i form af mindre sygdom, større velvære og bedre koncentrationsevne.

Her kan du se fordelene, som et lavenergihus giver dig og familien

  • Bedre økonomi
  • Højere komfort
  • Bedre indeklima
  • Færre sygedage
  • Bedre nattesøvn
  • Mindre støj udefra og fra husets egne støjsvage installationer
  • Mindre vedligehold af tekniske installationer
  • Mindre sårbarhed over for stigende energipriser
  • Glæden ved at gøre noget for miljøet og reducere dit eget CO2-udslip

Du kan mærke forskellen

Forskellen på et almindeligt hus og et lavenergihus kan ikke nødvendigvis ses, men du kan mærke den på pengepungen og på dit velvære. Vi kan bygge alle huse som lavenergihuse, lige som du vil have det. I et eller flere plan. Med åbne og lyse rum og med store vinduesflader. Et miljø- og energirigtigt arkitekttegnet hus ser smukt og velskabt ud. Forskellen er blot, at du sparer energi og får et endnu bedre indeklima.

Bæredygtig energi til huset

Vi etablerer også gerne jordvarme eller solceller til dit nye HHM-hus, så du oveni dit lave energiforbrug kan spare omgivelserne for CO2 og gøre energiregningen endnu mindre.

LYNGUIDE TIL DE FORSKELLIGE ENERGIKLASSER I NYBYGGEDE HUSE

Standardhus
Energibehov: Ca. 35 kWh/m² pr. år. Opfylder energirammen i det gældende bygningsreglement fra 2018. Energirammen afhænger af boligens størrelse.

Lavenergiklasse
Energibehov: Ca. 27 kWh/m² pr. år. Besparelse: Ca 25 % i forhold til et standardhus.