fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Udstillingshuse

HomeEnfamiliehuseUdstillingshuse

Se,
hvad vi kan

Den bedste inspiration får du ved at besøge vores udstillingshuse og se vores kvalitet, løsninger og arkitektur med egne øjne.

Kom og besøg os

Et nyt hus er nok den største investering, som du kommer til at lave som privatperson. Derfor skal du også selv se, hvad vi kan, før du beslutter dig. Besøg vores smukke, funktionelle udstillingshuse.

Her møder du også vores byggerådgivere, som kan svare på dine boligspørgsmål og give dig gode råd. Skulle du falde for et af udstillingshusene, så tilpasser vi det helt efter dine ønsker: Indretning, materialer, lavenergi etc. Du bestemmer.

SE GRUNDE TIL SALG

Vi har åbnet nyt udstillingshus i Kregme/Frederiksværk. Og på søndag er vi der fra 13 - 16 igen. Kom ud og oplev vores smukke, arkitekttegnede Nordiske Amerikaner. I Skibby kan du besøge vores 1½-plans-udstillingshus ved tilmelding på tlf. 41 17 35 85. Vi glæder os til at se jer på søndag...

Kørselsvejledning:

Kør efter Selsøvej 16A, 4050 Skibby (Følg skiltene)

Klokkevænget 25, 3300 Frederiksværk (Følg skiltene)

Klokkevænget 25, 3300 Frederiksværk

BESØG VORES NORDISKE AMERIKANER

Kom og oplev vores fantastiske udstillingshus i Kregme – Frederiksværk. Her er der plads til store tanker, armbevægelser og udsyn.

Vi har åbent hus hver søndag ml. 13 og 16.
Vi glæder os til at se jer!

 

Havholm Agervej 22, 4050 Skibby

BESØG MURERMESTERVILLAEN ANNO 2023 SKIBBY

Vil du til åbent hus? Vi har åbent de fleste søndage ml. 13 og 16, men tjek altid længere oppe for præcise tider.
Vi glæder os til at se jer!

Drømmer du og familien om at bygge nyt hus? Vil I selv have maksimal indflydelse på arkitektur, loftshøjde, værelsesstørrelse, mursten, armaturer og alt muligt andet….? Kort sagt alt hvad et hus består af. Så skal I tage at komme forbi vores nyeste udstillingshus her i weekenden.

Find os her: www.dk.bygger.dk

 

Kørselsvejledning:
Kør efter Selsøvej 16A, 4050 Skibby (Følg skiltene)

NI BYGGEGRUNDE TIL SALG PÅ EKSKLUSIV UDSTYKNING I HILLERØD

Med en smuk udsigt over marker og sø har vi ni byggegrunde til salg i Ullerød Nord i Hillerød tæt på omfartsvej, skole, indkøb og daginstitutioner.

Byggegrundene hører til en lille, eksklusiv udstykning under navnet Albuen.

Albuen er en del af den store Ullerød Nord-udstykning med stisystemer i hele området. Her er der etableret grønne arealer, som alle kan benytte, der er en legeplads og et meget smukt å-forløb, der løber ud i den nyanlagte sø ved Albuen.

Udstykningen er tegnet med en vision om at skabe et område, hvor hver enkelt bolig er i samspil med områdets natur og opfylder den højeste standard indenfor bæredygtighed.

Det er ønsket, at samtlige boliger bliver opført med mindst muligt aftryk på klima og miljø. Og alle boliger får etableret effektive varmepumper så el-forbruget bliver reduceret mest muligt.

HHM opfører individuelle, arkitekttegnede huse, der er DGNB Villa-certificerede. Vi har bygget sunde, kvalitetsfyldte huse siden 1969 med det mål, at huset skal passe til beboernes behov – ikke omvendt.

Grundene er til salg via Place2live

KLIK HER OG FÅ MERE INFO OM GRUNDENE

Er du nysgerrig på, hvad du og familien kan bygge, så er de velkommen til at kontakte byggerådgiver Steffen Løw Holm på tlf.: 61 97 65 64

 

Byggegrunde i Gørløse

  • 7 minutter til Hillerød med lokalbanen
  • 37 minutter til Rådhuspladsen i København med bil
  • Størrelse fra 700 m2
  • Priser fra DKK 1.595.000
  • Meget roligt og naturskønt
  • Kun meget lidt trafik
  • De fleste grunde er solgt til børnefamilier

Klik her og få mere info om grundene

Bestil katalog

Bestil katalog

Kom indenfor

Se videoen og få et smugkig på Gråbynkevej 1 i Brønshøj