fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Råhus og anlæg

HomeRåhus og anlæg

Råhus og Anlæg

Kontakt vedr. Råhus og Anlæg
Kasper Wistrup Henningsen

Fundering

Kontakt vedr. Fundering
Peter Harrestrup Bang

HHM Råhus og Anlæg er et forretningsområde i HHM A/S, der arbejder for både offentlige og private bygherrer. Vores kerneområder omfatter en selvstændig sektion for fundering samt jord-, kloak-, beton-, elementmontage og anlægsarbejder, som vi udfører i egenproduktion.

RÅHUS OG ANLÆG

Hos HHM Råhus og Anlæg møder du kun dybt erfarne fagfolk, som løbende bliver videreuddannet. Vi prioriterer samarbejde og videndeling højt, så alle altid kender deres særlige rolle i processen og udførelsen af opgaverne. Derfor har vi meget effektiv processtyring og udførelse. Det nyder du godt af som kunde.
I HHM Råhus og Anlæg udfører vi alle typer af opgaver indenfor jord, kloak, beton og elementmontage. Fra første spadestik til færdigt råhus. Vi udfører arbejdet i egenproduktion i høj kvalitet, og vores medarbejdere er fuldt kvalificerede til at løse morgendagens opgaver.

KONTAKT

Kasper Wistrup Henningsen

Kasper Wistrup Henningsen

Sektionschef HHM Råhus og Anlæg
+45 2675 3370

FUNDERING

I HHM Råhus og Anlæg har vi en selvstændig funderingssektion, hvor vores specialister udfører komplekse special- og efterfunderingsopgaver. F.eks. hvor pladsen er trang eller hvor vi skal tage særlige hensyn til nærtliggende konstruktioner i forbindelse med nybyggeri eller renovering.
Vi er specialister indenfor:
Rammede pæle, Pressede pæle, Borede pæle, Understøbning.

KONTAKT

Peter Harrestrup Bang

Peter Harrestrup Bang

Afdelingschef Fundering
+45 3085 0172