Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Fra A til Z

Så let er det at
bygge dit drømmehus

Du har behov for et nyt hjem til dig og familien, og det skal naturligvis passe helt perfekt til jer.
Du overvejer derfor at bygge selv, fordi du så får huset helt, som du gerne vil have det. Du vil have indflydelse på størrelsen, udformningen, materialerne. Ja, snart sagt alt. Men det er selvfølgelig en stor beslutning at købe nyt hus – og at bygge det selv. Derfor skal du have noget inspiration til at træffe beslutningen.

Proces 1

DU SAMLER INSPIRATION

Her møder du nok os fra HHM for første gang. Nogle venner eller naboer har måske bygget deres individuelle, arkitekttegnede hus sammen med os, og de har peget dig i vores retning. Du har besøgt vores website, set vores inspirationsgalleri og bestilt vores katalog.

Proces 2

DU MØDER VORES BYGGEKONSULENT

På mødet med vores byggekonsulent får du svar på alle de spørgsmål, som du tumler med. Vi snakker om dine drømme, behov og ideer. For hos HHM får du et arkitekttegnet hus, der passer præcis til dig og din familie. Vi er selvfølgelig også konkrete og snakker priseksempler og materialer. Når du har fået stillet din nysgerrighed, er det tid til at få sat streger på dine ideer.

Proces 3

DU MØDER EN AF VORES ARKITEKTER

Her snakker vi igen meget om dine og familiens behov, drømme og ideer. Det kan være mange ting: Flere værelser, særlig carport, loftshøjde, terrasse, altaner. Vi vender alle dine tanker sammen og finder ud af, hvordan vi kan få drømmene til at gå i opfyldelse. Efter en uge er plantegningerne til dit og familiens nye hjem klar.

Proces 4

DU FÅR PLANTEGNINGEN OVER DRØMMEHUSET

Pludseligt er dit nye arkitekttegnede hus meget mere virkeligt. Nu sidder du nemlig med plantegningerne i hånden og kan forestille dig, hvordan huset kommer til at se ud. Det er et spændende øjeblik. Du har helt sikkert stadig spørgsmål, og du skal bare tage fat i os, så du kan få alle detaljerne på plads.

Proces 4

Materialevalg

Når de ydre rammer er på plads, bliver du indkaldt til et materialevalgsmøde. Dette møde foregår i vores showroom. Her snakker vi om alt fra farven på mursten og tagsten til valg af trægulve, armaturer og dørgreb.

Ud over materialevalgsmødet hos os, skal du besøge Svane køkkenet, hvor elementer til køkken, bryggers og bad skal vælges. Du skal besøge Alices Butik for valg af fliser og hvis huset indeholder en trappe, skal du besøge Trappemanden for at bestemme præcis hvordan den skal se ud. Materialevalg er en spændende proces for dig, da huset her bliver virkeligt og lettere at forestille sig hvordan det kommer til at se ud og bo i.

Proces 4

Projekteringen

Når alle materialer er valgt bliver dit projekt sendt videre til projekteringsafdelingen. Her bliver dit hus tegnet ned til mindste detalje, så vores håndværkere kan bygge præcist efter dem. Materialer som gasbeton, vinduer/døre og ventilationsanlæg bliver bestilt. Ingeniøren laver de statiske beregninger og energiberegningen, og så er vi klar til at starte dit byggeri op.

Proces 5

VI SØGER BYGGETILLADELSE FOR DIG

Nu har du vendt detaljerne og besluttet dig for et hus, som er skræddersyet til dig. Så søger vi byggetilladelse for dig hos kommunen. Vi sørger for at få din byggetilladelse klar indenfor 4-6 uger. Kommuners behandlingstid kan dog variere.

Proces 6

NU GåR BYGGERIET I GANG

Nu bliver det for alvor spændende. Nu kommer håndværkerne fra HHM nemlig. De starter måske med at rive gamle bygninger ned for at gøre plads til byggeriet. Eller de går straks i gang med at grave ud til fundamentet. Inden du får set dig om, vokser dit nye hjem frem på grunden. Nøjagtig efter dine ønsker og krav. Byggeriet tager ca. ni måneder afhængig af, hvad for et slags hus du gerne vil have.

Proces 7

AFLEVERING

Håndværkerne har pakket sammen. Dit nye individuelle, arkitekttegnede hus står klar til at modtage dig og din familie. Du får nøglerne. Det er en stor dag. Selvfølgelig allermest for dig og din familie, men også for os i HHM. For vi er stolte af at kunne aflevere et hus præcis efter dit hoved i høj byggekvalitet, i gode materialer, til tiden og indenfor det aftalte budget. Det er selvfølgelig også først nu, at du får regningen.

Proces 8

ET-ÅRS EFTERSYN

Vi kommer ud til at jeres nye hjem efter et år og løber hele huset igennem med dig. Hos HHM gør vi meget ud af vores grundighed og kvalitet, så i langt de fleste tilfælde finder vi kun småting at ændre. Men ellers er eftersynene de tidspunkter, hvor vi sørger for at få rettet eventuelle mangler. Du og familien skal være glade for jeres hus i al den tid, I bor der.