fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Alment seniorboligfællesskab - Stejlepladsen III

Byggeperiode: 2016/12 - 2018/04

Entrepriseform

Hovedentreprise

Bygherre

Humlebæk Boligselskab, afd. Stejlepladsen III v/DOMEA s.m.b.a

Areal

1.000

Entreprisesum

17 mio. kr.

Arkitekt

KHS Arkitekter A/S

Ingeniør

Dines Jørgensen & Co A/S

Byggeperiode

2017/03 - 2018/03

Bæredygtighed

2015

Seniorboligfællesskab – Stejlepladsen III

Byggeriet af Stejlepladsen III består af ti almene seniorboliger på henholdsvis 70, 80 og 90 kvadratmeter. Boligerne er placeret i to rækker med fem boliger i hver række samt et fælleshus. Mellem rækkerne er der etableret en sti, der giver adgang til baghaverne, og et grønt bælte ligger mellem beboelsesområdet og en offentlig sti.

Boligerne er opført som rækkehuse med sadeltag med 20 graders hældning. Der er loft-til-kip i køkken/alrummet, ligesom fælleshuset har det i det store fælleslokale.

Rækkehusene er indrettet med niveaufri adgang ved hoveddør og til terrasse, og alle boliger har en foldedør i tre partier, der separerer stuen fra køkken/alrummet.

Udvendigt er boligblokkene funderet på rammede pæle, mens fælleshuset er direkte funderet, og der er lagt nye regn- og spildevandskloakker, nye vand- og fjernvarmestik, ligesom der er monteret nye terrænskabe til EL og TV.

Rækkerne/blokkene er opmuret i gule mursten kombineret med lette facader på terrasserne (havesiden) i form af en fibercementbeklædning i antracitgrå. På fælleshuset er kun gavlene opmuret, mens begge facader er udført i samme fibercementbeklædning som på rækkehusene.

Taget er bølgeeternit, og der er udført zinktagrender. Fælleshuset har desuden solceller på taget. Alle vinduesrammer og dørkarme er udført i sort træ og aluminium.

Der er lagt terrasser på både for- og bagside til alle boligerne. På havesiden danner tagudhænget overdækning for en flisebelagt terrasse, ligesom der er udført græsplæner og kirsebær-/laurbærhække hele vejen rundt.

Fælleshuset rummer køkken, fælles-/festrum, to mødelokaler samt to toiletter.

 

Alle projekter