Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Kubiksmarte boliger på Tværhøjgård i Greve

Byggeperiode: 2019/05 - 2023/12

Entrepriseform

Totalentreprise

Bygherre

Ikano Bolig A/S

Areal

25.000

Entreprisesum

310 mio. kr.

Arkitekt

KHS Arkitekter A/S

Ingeniør

Anders Jensen Rådgivende ingeniører

Byggeperiode

2019/05 - 2023/12

Bæredygtighed

BR18

Kubiksmarte boliger på Tværhøjgård

HHM opfører Ikano Boligs første boligprojekt på dansk jord i Greve. Her er vi i fuld gang med Tværhøjgård, der omfatter rækkehuse i et og to plan.

Boligprojektet strækker sig i alt over 25.000kvm og er inddelt i etaper, hvoraf flere allerede er afleveret. I øjeblikket er vi i gang med etape 3 og 4, og til december begynder de sidste to etaper – 5 og 6.

Det samlede antal boliger ender på i alt 230 fordelt på 124 etplansrækkehuse og 106 toplansrækkehuse samt bydelshuset “Nærvær” på 198 kvm, der fungerer som café og fælleshus for Tværhøjgårds beboere.
Rækkehusene er mellem 90 og 124 kvm.

De bærende konstruktioner opføres i gasbeton og facaderne bliver skalmurede som blankt murværk i forskellige farver og med mindre områder med relieffer. Husene har sadeltag med tagsten i en farvesætning, der passer til murværket og områdets øvrige farvevalg.

I køkkenet i etplansboligerne bliver der etableret ovenlys med ’lystunnel’ for at sikre, at dagslyset kommer dybt ind i boligen

HHM har egenproduktion på byggeriet indenfor jord, kloak, beton, elementmontering og VVS.

Det helt særlige for dette projekt er konceptet om kubiksmarte boliger, hvor det handler om at bygge gode og gennemtænkte boliger til en fair pris med optimal udnyttelse alle kvadratmeter. Boligerne bliver alle indrettet af IKEA Taastrup.

Alle projekter