Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

DTU, Facility Management Bygning

Byggeperiode: 2015/01 - 2015/50

Entrepriseform

Totalentreprise

Bygherre

Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

Areal

2.250

Entreprisesum

34.5 MIO. KR.

Arkitekt

Friis & Moltke A/S

Ingeniør

OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører

Byggeperiode

2015/01 - 2015/50

Bæredygtighed

2010

DTU Facility Management Bygning

Kontorhus, testcenter og arbejdsplads med mange forskellige arbejdssituationer og servicefaciliteter.

Her har vi opført et fleksibelt nybyggeri der fungerer som kontorhus, testcenter og arbejdsplads med mange forskellige arbejdssituationer og servicefaciliteter. Bygningen har en rektangulær form og i midten er placeret en stor kerne, der skaber rummelighed og strukturerer funktionerne op gennem etagerne. Formålet er at skabe så korte interne gang-afstande som muligt.

Byggeriet er i to etager med delvis kælder. Hver etage er på 1.000 m2 . Huset er opført oven på de eksisterende installationsgange og tæt på store eksisterende kabeltraceer.

Bygningen er opført i betonelementer som bjælke-søjlesystem og med huldæk i etageadskillelserne. Hele facaden er udført som en glasfacade med Pictureit-striber (trykte striber) i ruderne.

Indretningen er udført som et stort, åbent kontorlandskab dog med møderumsfaciliteter og enkelte lukkede rum.

I midtersektionen af bygningen er der etableret en indskudt etage med toiletkerne i stuen. På etagen er der etableret et mellemniveau med trappe og elevatorforbindelse mellem etagerne. Mellemniveauet har dobbelt rumhøjde, så den fortsætter op gennem 1. salen.

I udformningen af projektet har der været og stor inddragelse af brugergrupperne på DTU Campus.

Bygningen opfylder DGNB’s krav til bæredygtighed til en sølvmedalje.