Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Ordrup Gymnasium - nye bygninger

Byggeperiode:

Entrepriseform

Totalentreprise

Bygherre

Ordrup Gymnasium

Areal

2.090

Entreprisesum

34 MIO. KR.

Arkitekt

BBP Arkitekter AS, Sweco Architects A/S

Ingeniør

Bascon A/S

Byggeperiode

2013/07 - 2014/05

Ordrup Gymnasium – nye bygninger

Opførelse af ny Sciencebygning & Kantinebygning inkl. udearealer.

HHM har været totalentreprenør på byggeriet, der har sammenlignelighed med det udbudte, da det er et gymnasiebyggeri med bl.a. faglokaler og øvrige faciliteter.

Byggeriet er udført i et bynært område med særlige krav til både trafik- og nabohåndtering såvel som med skolen, der var i fuld drift, bl.a. under eksamensperioder. Dette omfattede bl.a. logistiske hensyn, øget fokus og koordinering af adgangsveje, samt fleksible aftaler omkring udførelsen af arbejdet i relation til bl.a. reducering af byggestøj i dagtimerne.

Sciencebygningen er et traditionelt bagmurs-elementbyggeri med skalmur, samt en kantinebygning med form som en superellipse med varierende glas-/alufacade og delvis kælder.

Sciencecentret indeholder bl.a. fysik, kemi og biologilokaler med tilhørende birum til opbevaring, forsøgslokaler samt bade- og toiletfaciliteter. Bygningen indeholder en række tekniske installationer som f.eks. procesventilation, laboratorieventilation, gasinstallationer med videre.

Kantinebygningen rummer udover kælder med teknik, bade- og toiletfaciliteter et industrikøkken til en professionel forpagter med madsalg til og ud af skolen. Derudover rummer kantinen en større spisesal/forsamlingslokale. Kantinen er ligeledes udført med fuldt dækkende ABA- og ADK-anlæg samt med automatiserede lærreder, lydanlæg og solafskærmning i facaden og ved ovenlyset i taget.

På denne sag er det særligt de tekniske installationer, der har været stort fokus på, og de er blandt de primære løsningsmetoder, der økonomisk har optimeret projektet.

Alle projekter