fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Zleep Hotel og seniorboliger i Hillerød

Byggeperiode: 2021/12 - 2023/12

Entrepriseform

Totalentreprise

Bygherre

PFA DK Boliger Lav A/S

Areal

10.800

Entreprisesum

200 mio. kr.

Arkitekt

Mikkelsen Arkitekter A/S, Opland Landskabsarkitekter

Ingeniør

Rambøll

Byggeperiode

2021/12 - 2023/12

Bæredygtighed

DGNB Guld

Zleep Hotel og seniorboliger i Hillerød

På Markedspladsen i Hillerød er vi i gang med byggemodningen af pladsen. I øjeblikket er det dog primært arkæologer fra Museum Nordsjælland, der graver indtil udgangen af 2021, da grunden er beliggende meget tæt på Frederiksborg Slot og dermed har en historisk interesse.

Byggeriet består af et Zleep Hotel og seniorlejligheder i fem etager fra stuen til og med 4.etage. Byggeriet bliver opført som en karrébygning bestående af tre blokke, der er centreret omkring et gårdrum, hvor der er offentlig adgang og gennemgang mellem bygningerne via et stisystem. Byggeriet skal opføres med henblik på en DGNB-Guld-certificering.

Den ene blok skal huse hotellet. Denne vender ud mod hovedgaden, Slangerupgade. Hotellet får i alt 95 værelser med en forholdsvis transparent stueetage med mulighed for café, restaurant og dagligvarebutik.

De to øvrige blokke omfatter 65 seniorlejligheder, hvoraf fire er penthouse, der får adgang til egen tagterrasse. Alle andre lejligheder får altan mod gårdrummet. Derudover vil der i nogen lejligheder være franske værn og spanske altaner mod gaden.

To af bygningerne får sedumtage mens den sidste får etableret solceller.

Der bliver fuld kælder og parkeringskælder under hele byggeriet, deriblandt gårdrummet.

Markedspladsen bliver et betonbyggeri, der får en letkonstruktion som 4.sal beklædt med aluminium. Facaderne bliver skalmuret.

Renderinger: Mikkelsen Arkitekter A/S

Alle projekter