fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Lejligheder og rækkehuse i Ørestaden

Byggeperiode: 2018/10 - 2020/09

Entrepriseform

Totalentreprise

Bygherre

Core Property Management P/S

Areal

11.000

Entreprisesum

162 mio. kr.

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Ingeniør

MOE Vordingborg

Byggeperiode

2018/10 - 2020/09

Bæredygtighed

2020

Lejligheder og rækkehuse i Ørestaden

Projektet består af 107 boliger fordelt på 79 lejligheder og 28 rækkehuse i tre plan. I alt bliver der bygget 9.000 kvm bolig og i omkanten af 2.000 kvm kælder, deriblandt parkeringskælder til 55 personbiler. Derudover kommer fælles opholdsarealer, parkeringsarealer, cykelparkering, gårdrumsarealer, terrasser m.m.

HHM har været med som totalentreprenør tidligt i processen og har ligeledes stået for færdigprojekteringen, der er blevet opført som et nøglefærdigt byggeri. Byggeriet udmærker sig særligt ved at være DGNB-certificeret til guld.

Byggeriet har udgangspunkt i en traditionel karréstruktur: Etageboligerne vil fungere som gavlbygninger til rækkehuskarrèen og vil variere fra tre til fem etager. Rækkehusene opføres i tre etager og får egen indgang og privat gårdhave. I midten af karréen kommer der et fælles gårdrum.

Jordhåndteringen er udført som 30-tons-prøver på hele grunden og i forskellige dybder, da der blev fundet forskellige jordklasser i varierende dybde. Jordprøverne viste forureningsklasser fra 0 til 4 – ren jord til kraftig forurening, og disse blev efter klassificeringen kørt til deponi i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Alle projekter