fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Indvendig renovering af Maglehøj

Byggeperiode: 2014/03 - 2015/04

Entrepriseform

Hovedentreprise

Bygherre

Lejerbo, Frederiksværkafdelingen

Areal

5.547

Entreprisesum

43 mio. kr.

Arkitekt

Mangor & Nagel A/S, Mangor & Nagel A/S Plan og Landskab

Ingeniør

Esben Kirkegaard A/S

Byggeperiode

2014/03 - 2015/04

Indvendig renovering af Maglehøj

I løbet af et lille års tid blev 92 lejligheder i Maglehøjs Blok S i Frederiksværk fuldstændigt totalrenoveret. Under renoveringen blev 92 boliger til 84 nye og opdaterede lejligheder med totalrenoveret køkken og bad samt nye installationer.

Boligblokken er på fire etager, og ved renoveringen blev der etableret elevatorer inde i samtlige syv opgange. Samtidig blev der sikret niveaufri adgang til alle lejligheder. Alle opgange blev renoveret og samtlige lejligheds- og opgangsdøre er blevet udskiftet.

I kælderen er fællesvaskeriet ligeledes blevet renoveret, og der er blevet udført diverse nødvendige indgreb for at kunne bygge elevatorer ind i bygningen i alle opgange.

Boligerne var ikke beboet under renoveringen – den midlertidige genhusning af beboerne blev koordineret i samarbejde med bygherren. Under forløbet af den gennemgribende renovering blev der udsendt løbende information til beboerne om forløbet og dets status, ligesom interessenter i området, boligselskab, naboer m.m., blev informeret og varslet i forbindelse med eksempelvis støjhåndtering.

Alle projekter