fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Carlsberg Byen 118 boliger

Byggeperiode: 2016 - 2018

Entrepriseform

Totalentreprise

Bygherre

Carlsberg Byen P/S

Areal

17.197 kvm

Entreprisesum

237 mio. kr.

Arkitekt

Praksis Arkitekter ApS, 1:1 Landskab ApS

Ingeniør

Niras A/S

Byggeperiode

2016-2018

Nye boliger i Heiberg Huse, Bindesbøll Hus og Rahbek Hus

Projektering og opførelse af 118 lejligheder fordelt på tre huse.

Heiberg Huse omfatter 30 lejligheder, og består af to bygninger på henholdsvis fire og seks etager. Lejlighederne bliver mellem 80 og 179 kvadratmeter. Her er alt fra 2-værelses-lejligheder til penthouse-lejligheder med tagterrasse, terrasse og haver i stueetagen og store altaner i de øvrige lejligheder.

Bindesbøll Hus består af 51 meget forskellige boliger. Der er seks opgange med forskydning i højden, hvilket har givet opgange på henholdsvis tre, fire og fem etager. Alle boliger i Bindesbøll Hus har franske altaner og enten have, altan, terrasse eller tagterrasse: Stuelejligheder har minimum en terrasse, alle andre lejligheder har altan, penthouselejlighederne har tagterrasse, og så er der fælles gårdmiljø med grønt og ro.

Rahbek Hus rummer 37 lejligheder: Alle stuelejligheder har have. Øvrige lejligheder har altan. De to penthouse-lejligheder har tagterrasser. Boligerne varierer i størrelse og udformning fra 81 til 170 kvadratmeter.

Under Heiberg og Bindesbøll Hus er der parkeringskælder.

Heiberg Huse er beliggende i Frederiksberg Kommune mens Bindesbøl og Rahbek Hus ligger i Københavns Kommune.

Projektet er udført efter Carlsberg Byens særlige samarbejdsmodel, hvor alle parter har siddet med ved bordet i det forberedende arbejde, og dermed har inddraget entreprenøren tidligt i projektet.

Alle projekter