fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEntreprise1. SPADESTIK PÅ 264 NYE BOLIGER I HERLEV

1. SPADESTIK PÅ 264 NYE BOLIGER I HERLEV

Mandag den 9. januar 2023 var der 1. spadestik til Hørkær Have i Herlev, hvor HHM skal i gang med 264 nye lejeboliger for projektudviklingsselskabet Skanska.

Ved begivenheden var det Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen, Skanskas administrerende direktør Peter Nymann-Jørgensen og HHM’s direktør Peter Carstensen, der sørgede for, at det 22.739 m2 store boligprojekt officielt kunne begynde.

TIDLIG INDDRAGELSE OG SAMARBEJDE
For lidt over 18 måneder siden gik planlægningen af det store byggeri i gang, og her sad alle parterne med ved bordet.

Hørkær Have er en fortsættelse af samarbejdet mellem HHM og Skanska på større boligprojekter. Det er blandt andet baseret på en fælles vision om, at tidlig inddragelse af byggeriets parter optimerer byggeprocessen fra start til slut og sikrer bygbarhed, høj kvalitet og ingen fejl og mangler.

Derudover er samarbejdet et vigtigt parameter på vejen til det gode byggeri:

”I HHM ser vi meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med Skanska. Vi har et åbent, tillidsbaseret samarbejde, og så er det en styrke, at vi begge har et stort fokus på at skabe et sikkert arbejdsmiljø. Samtidig deler vi de samme visioner om at opføre gode og sunde boliger i høj kvalitet, til gavn for de kommende beboere,” siger Peter Carstensen, direktør i HHM A/S.

HHM’S EGNE JORDFOLK BEGYNDER
Det er HHM’s egenproduktion indenfor Råhus og Anlæg, der begynder på pladsen, og de kommer til at stå for alle arbejderne indenfor jord-, kloak-, beton- og elementmontage.

TEAMET
Projektet Hørkær Have bliver udført i totalentreprise for projektudviklingsselskabet Skanska A/S. Byggeriet er tegnet af C.F. Møller Architects, WSP er rådgivende ingeniør og HHM A/S er totalentreprenør.

Læs Skanska’s pressemeddelelse her