Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseHHM bliver Coop Byens totalentreprenør

HHM bliver Coop Byens totalentreprenør

HHM skal opføre den første etape af Coop Byens nye bydel i Albertslund på 360 boliger. Boligerne skal være svanemærkede, og hele bydelen skal bæredygtighedscertificeres til DGNB Guld.

Til sommer går HHM i gang med første etape af Coop Byens nye bydel. Udviklingen af bydelen har særligt fokus på bæredygtighed og fællesskab samt funktionelle boliger i høj kvalitet.

Vi er meget begejstrede over at skulle i gang med Coop Byens helt nye bydel. Og vi ser frem til at bringe alle vores kompetencer indenfor boligbyggeri og bæredygtighed i spil, så Coop Byens høje ambitioner for smukt håndværk og et lavere klimaaftryk bliver realiseret,” udtaler Peter Carstensen, direktør i HHM A/S.

I alt skal HHM opføre 360 svanemærkede boliger. Disse omfatter lejligheder, rækkehuse og studieboliger fordelt på to etagebyggerier samt et Kvartershus. Sidstnævnte skal være samlingspunkt for diverse fællesfaciliteter såsom multisal, daginstitution og foreningslokaler.

Samarbejde med tidlig inddragelse
HHM har sammen med bygherrerne Coop og PensionDanmark benyttet samarbejdsmodellen om tidlig inddragelse af byggeriets parter for udviklingen af bydelens første etape. Og det skaber stor tilfredshed i HHM, fordi det giver en byggeproces med færre fejl og mangler samt en høj kvalitet og en god økonomi.

Vi erfarede hurtigt, at bygherre havde samme tilgang til samarbejde og optimal værdiskabelse som os. I HHM er vi fortalere for den tidlige inddragelse og tætte dialog mellem bygherre, rådgivere og brugere, fordi vi tidligt i byggeprocessen kan korrigere potentielle fejl. Og det giver projekter i høj kvalitet,” forklarer Peter Carstensen.

HHM samarbejder med to forskellige arkitektfirmaer på den første etape: Arkitema Architects og Mangor & Nagel. På ingeniørsiden er det MOE A/S.

 

Kontaktperson:

Peter Carstensen
Direktør
Tlf.: 2675 3315
E-mail: pca@hhm.dk

Læs den officielle pressemeddelelse fra Coop Byen og PensionDanmark her