fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseSvært at bygge hus?  Slet ikke! (når man har en byggeleder med på holdet)

Svært at bygge hus?  Slet ikke! (når man har en byggeleder med på holdet)

Når du aldrig har bygget et hus før, så kan projektet ved første øjekast virke ret uoverskueligt.

Du tror måske, at processen er vanskelig, tidskrævende og fuld af tekniske spørgsmål, som du ikke har en chance for at forstå eller svare på uden en byggefaglig baggrund.

Derfor ved vi i HHM, at det er godt, at du og familien har fuld adgang til byggelederen, når I bygger med os.

Patrick er byggeleder hos HHM, og ligesom hans kollegaer, er han den, som får alting med jeres nye hus til at hænge sammen.  Patrick styrer hele processen fra fundament til aflevering. Han sikrer, at alle laver det, de skal. I den rigtige rækkefølge og til den aftalte tid. Han sørger for, at I får jeres drømmehus leveret i den høje HHM-kvalitet, som vi lover jer.

Når du og familien sammen med vores byggerådgiver og arkitekt har valgt arkitektur, materialer, rumfordeling og så videre, så går selve byggeriet i gang. Her tager Patrick og vores håndværkere over og sørger for, at alle jeres drømme og tegninger bliver realiseret fra mursten til stikkontakter.

Det har vi stillet Patrick et par spørgsmål om:

Hvordan kommer husbyggeriet bedst fra start?

”Den gode start sker på opstartsmødet, den dag vi går i gang. Her mødes jeg med bygherre (måske jer?) samt vores betonsjak. De er nemlig de første håndværkere, der skal i gang. Her sørger vi for at afstemme forventningerne og diskuterer, hvad I som bygherrer har brug for fra os. Nogle vil gerne have mange byggemøder og meget dialog, andre foretrækker færre byggemøder. Det handler dybest set om, hvornår I føler jer trygge og velinformerede om, hvad der sker. Det er forskelligt fra menneske til menneske. Og vi er klar til at opfylde vores kunders specifikke ønsker”.

Hvem skal vi som husbyggere snakke med, hvis vi har spørgsmål under byggeprocessen?

”Det er mig, der er husbyggernes kontaktperson, når byggeriet går i gang. Og jeg mener det med kontakten. Tag fat i mig. Brug mig og spørg om de ting, som I gerne vil vide mere om, eller I er usikre på. Mit job er at være til rådighed for jer under hele byggeprocessen, og jeg vil langt hellere have, at du og familien ringer en gang for meget end en gang for lidt, når I har spørgsmål.

Jeg ved nemlig, at det kan være enormt stressende, hvis du bliver i tvivl om f.eks. byggeriets fremgang, eller hvis noget ikke ser ud, som du forventer. I stedet for at gruble over det så tag fat i byggelederen. Vi kan ofte svare på jeres spørgsmål med det samme.  Det handler rigtig tit om byggeteknik. Og den viden deler vi meget gerne med jer”.

Når vi som husbyggere besøger byggepladsen om eftermiddagen, så er der ingen håndværkere. Hvordan kan det være?

”Det er fordi, vi møder tidligt. Vi kører ofte hjemmefra ved sekstiden om morgenen. De fleste steder, må vi begynde arbejdet kl. 7, og så skal byggelederen også være parat, så vi hurtigt kan afklare diverse spørgsmål, så kollegaerne kan komme videre med arbejdet. Derfor møder I os måske ikke så tit, når I kommer forbi i byggeperioden. Men jeg er ikke længere væk end en telefonopringning.  Vi har altid tid til at tale med jer om jeres hus, og hvis vi er optaget, så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt.  Det er mit og mine kollegaers ansvar, at I føler jer trygge og glade under hele byggeprocessen.  Lige til I står med nøglerne i hånden og åbner døren til jeres drømmehus for første gang.

Hvis du har lyst til at se, hvor dygtige Patrick og hans kollegaer er til at bygge huse, så skulle du og din partner booke en privat fremvisning af vores smukke, arkitektegnede udstillingshuse på Cirkelbuen i Hillerød.

Ring til Pernille på telefon 2675 3308 og se med egne øjne, hvad vores dygtige byggeledere og håndværkere kan gøre for din boligdrøm.

Vi glæder os til at se jer!

PS. Vores udstillingshuse ligger i Hillerød på Cirkelbuen 54, 56 og 58 (kør efter Tulstrupvej 3 og følg byggepladsskiltene).

Læs også hvad vores arkitekt Siri giver af gode råd til at komme godt i gang med jeres hus og hvilke farver skal vi indrette med de kommende år? Det kan Pernille, der er byggerådgiver og indretningskonsulent hos os, give et bud på. Det er også Pernille, der indretter vores udstillingshuse. Læs mere om farver her

Læs også: Du ser det ikke, men vi kan love, at du ville savne det, hvis det ikke var der. Vores konstruktionsingeniører arbejder på dit hus’ “holdbarhed”