Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehusePREMIERE: Nordisk Zen møder Amerikansk charme

PREMIERE: Nordisk Zen møder Amerikansk charme

Hvad får man, når man blander nordisk zen med skandinavisk kvalitet og amerikansk arkitektur?

Man får en ægte nordisk amerikaner.

Men hvad er det?

Det skal vi vise dig. Det står nemlig i den hyggelige lille stationsby Gørløse – tæt på Hillerød.

Vores helt nye udstillingshus!

Med ægte WOW-faktor både ude og inde inspireret af det bedste fra den amerikanske arkitektur og tilført masser af NORDISK ZEN.

Ved ankomst til huset, før indgangen i den overdækkede, dobbelte carport, bliver du mødt af et gavlparti med kæmpestore vinduer fra gulv til kip, der vidner om en voluminøs loftshøjde.

Husets kompakte arkitektur giver dig straks fornemmelsen af Amerika. Her er alle kvadratmeter udnyttede og uden overflødige gangarealer. Intet er overladt til tilfældighederne. En stram, elegant arkitektur med mange store vinduer og højt til loftet. Smukke mursten, elegant tegl på taget. Et hus der virkelig står ud fra mængden.

Indenfor mødes du af Zen. Rolige, grønne farver fra de danske skove og unikke, funktionelle hyggekroge, hvor du og familien kan komme ned i tempo.

BEDST AF ALT?  Køkken/alrummet – husets bankende hjerte. Her har du og familien adgang fra alle husets rum. Med fem-seks meter til loftet og ovenlysvinduer, får nordlyset frit spil i huset – også på mørke dage.

I væggen, som adskiller køkken-alrummet fra stuen, sidder en fantastisk biopejs, som kalder på hyggelige sammenkomster i aftenmørket eller på regnvåde, overskyede dage.

Eller hvad med at nyde pejsen fra stuens rummelige sansevindue?

Vi har trukket den kæmpe loftshøjde og åbenheden fra husets kernerum med ud på en stor, overdækket terrasse, hvor I kan nyde livet på selv våde og kølige dage.

Vinklen i gavlen holder både på varmen og giver læ for vinden.

Det lyder godt ikke?

Hustypen er ideel for kernefamilien med sine mange variationsmuligheder alt efter jeres families behov, ønsker til udseende og indretning.

Med lige præcis de særlige twists, der gør huset til helt jeres eget.

Derfor skal I bygge hus med os. I får det altid lige, som I vil have det. Med jeres særlige aftryk på arkitekturen, materialerne, farverne, indretningen.

Det hele!

Kom og få brændstof til husdrømmen nu på søndag fra 13 – 16 på GØRLØSEGÅRDSVEJ 1 i Gørløse.

Vi ruller løberen ud og glæder os til at se jer!

 

P.S. Psst…vi holder også åbent i vores skønne 1½-planshus på Havholm Agervej 22 i Skibby ml. 13 og 16.