fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEntrepriseHHM: Rahbek Hus klar til beboerne
Høj kvalitet før tiden

HHM: Rahbek Hus klar til beboerne

Så er vi ved at lægge sidste hånd på arbejdet på Rahbek Hus i Carlsberg Byen. Formelt er byggeriet overdraget til bygherren, Carlsberg Byen P/S, og de sidste to uger har der været fokus på finpudsningen, så alt står knivskarpt til de nye beboere, der flytter ind i løbet af december og i det nye år.

Rahbek Hus er med sine 37 lejligheder HHM’s første aflevering i Carlsberg Byen ud af i alt 171 boliger, og vi er svært tilfredse med resultatet, som afdelingschef Niels Ørsted Pedersen uddyber:

Vi er stolte over at kunne aflevere et arkitektonisk flot byggeri. Byggeriet er resultatet af et tillidsfuldt og åbent samarbejde mellem bygherre, rådgivere og entreprenør gennem hele processen, hvor alle parter har siddet med om bordet fra de første streger på papiret. HHM har afleveret byggeriet til Carlsberg Byen to måneder før tid i en høj kvalitet, og det er vi stolte af.”

Projektet er udført efter Carlsberg Byens særlige samarbejdsmodel, hvor alle parter inklusive entreprenøren har siddet med ved bordet i det forberedende arbejde. Parterne er udover Carlsberg Byen og HHM, Praksis Arkitekter ApS, Niras og 1:1 Landskab ApS.

De resterende boliger omfatter Bindesbøll Hus, Heiberg Huse og Rahbek Hus II, som afleveres til Carlsberg Byen i foråret 2018.

Fra HHM’s side ønsker vi de nye beboere i Rahbek Hus tillykke med deres bolig i Carlsberg Byens historiske og smukke omgivelser.

 

Rahbek Hus, høj kvalitet, HHM