fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehusePRM: HHM UDVIDER FORRETNINGEN MED NYT OMRÅDE

PRM: HHM UDVIDER FORRETNINGEN MED NYT OMRÅDE

HHM A/S udvider kompetencerne med fundering med minipæle. Virksomheden vil være med til at udvikle markedet indenfor området og derigennem skabe kontakt til nye kunder.

Entreprenørvirksomheden HHM A/S tilbyder nu deres kunder fundering med minipæle. Det er et nyt aktivitetsområde for virksomheden. Formålet er at udvikle markedet indenfor området særligt i forbindelse med nybyggeri, til- og ombygninger af eksisterende byggerier samt ved skånsom fundering af enfamiliehuse.

Vi ser det nye kompetenceområde i HHM som en særdeles spændende mulighed for at udvide vores aktiviteter indenfor vores råhus- og anlægsafdeling. Nu vil vi få mulighed for at løse opgaverne i egenproduktion, og vi vil kunne servicere eksterne kunder såvel som HHM’s egne projekter. Området vil give adgang til en række nye kunder, som vi i dag ikke har samme tilknytning til,” fortæller adm. direktør i HHM Svend Pedersen.

Erfaren profil bliver leder
Pælefunderingsområdet i HHM bliver med en specialiseret kapacitet ved bordet. Lederen af det nye område er tidligere afdelingschef i Shoulders (Barslund) Peter Bang, der i en lang årrække har beskæftiget sig med området.

Han bliver en del af afdelingen HHM Råhus og Anlæg under sektionschef Kasper W. Henningsen, der udtaler:

Jeg er rigtig glad for, at vi har fået Peter med ombord, fordi det betyder, at vi nu har den relevante know-how såvel som maskinerne til at kunne tilbyde komplette funderingsløsninger til vores kunder. Der er rigtig mange funderingsopgaver, der ikke er egnet til almindelig fundering, for eksempel i bynære områder, men dem kan vi løse nu”.

Forretningsområde får nyt navn
HHM overtog den 1. januar 2014 driftsaktiver og 20 medarbejdere i entreprenør­virksomheden Sejer Meldgaard A/S, der arbejdede med jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejder. HHM har siden udvidet med elementmontering og nu også fundering med minipæle. Og i dag er der godt 60 medarbejdere i sektionen. I forbindelse med det nye aktivitetsområde skifter sektionen navn til ”HHM Råhus og Anlæg”.

Kontaktperson
Svend Pedersen
Adm. direktør
Tlf.: 22 70 70 11
E-mail: sp@hhm.dk