Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEntreprisePRESSEMEDDELELSE: HHM klar til tredje kontrakt med Carlsberg Byen
HHM opfører Brygmester Hus i Carlsberg Byen

PRESSEMEDDELELSE: HHM klar til tredje kontrakt med Carlsberg Byen

 

HHM har fået sin tredje kontrakt med Carlsberg Byen, og den bringer entreprenørvirksomheden op på 233 boliger i bydelen. I HHM glæder de sig til at fortsætte det gode samarbejde med Carlsberg Byen P/S.

Inden længe går HHM i jorden på deres tredje byggesag, Brygmester Hus, for Carlsberg Byen P/S. HHM er ikke en ny entreprenør i bydelen. De har gennem de sidste fire år opført Rahbek Hus, Heiberg Huse samt Bindesbøll Hus, og snart afleverer de også Rahbek Hus II. I HHM er de glade for den tillid som bygherre viser dem i form af flere byggesager.

Vi glæder os til at samarbejde på endnu en sag med Carlsberg Byen P/S. Vi oplever et gensidigt tillidsforhold, og ser det som en erklæring fra bygherres side om, at de stoler på den kvalitet og ordentlighed, som vi leverer både gennem byggeprocessen og i det endelig byggeri,” siger adm. dir. Svend Pedersen.

For HHM hænger det succesfulde samarbejde sammen med Carlsberg Byens samarbejdsmodel, der handler om tidlig inddragelse af byggeriets parter. Her har alle parter siddet med ved bordet i det forberedende arbejde, og dermed er entreprenøren blevet inddraget tidligt i projektet.

Vi har haft et særdeles godt samarbejde med HHM på de tidligere projekter, de har stået for i Carlsberg Byen. De forstår til fulde Carlsberg Byens samarbejdsmodel, og så har de bevist, at de kan aflevere byggeri til tiden, til den aftalte pris og vigtigst af alt i den aftalte kvalitet,” siger adm. dir. i Carlsberg Byen P/S Jens Nyhus

Brygmester Hus
Byggeriet omfatter 11.700 kvm med 54 boliger af varierende størrelse samt erhverv og parkeringskælder. Brygmester Hus ligger mellem to fredede og bevaringsværdige ejendomme i den vestlige del af Carlsberg Byen og bliver opført ovenpå en gammel fadølskælder. Lige nu er byggepladsen et dybt hul i jorden, hvor fadølskælderen er ved at blive revet ned, og det skal HHM i første omgang have fyldt delvist op med sand.

Projektet er en totalentreprise mellem Carlsberg Byen P/S og HHM A/S i team med Zeso Architects, Niras (rådgivende ingeniører) og Opland Landskab ApS.

Kontakt:
Svend Pedersen
Adm. direktør
Mobil: 22 70 70 11
E-mail: sp@hhm.dk

Billede/rendering: Udført af Cadwalk