Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehusePRESSEMEDDELELSE: HHM fastholder omsætningsniveau fra 2016
Høj kvalitet før tiden

PRESSEMEDDELELSE: HHM fastholder omsætningsniveau fra 2016

Boligbyggeriet fylder fortsat ordrebøgerne hos HHM, der kan se tilbage på 2017 som endnu et år med høj aktivitet. Rekordomsætningen fra 2016 er fastholdt i 2017, mens resultatet er lavere.

HHM har stærke kompetencer på boligområdet og opfører en bred palet af boligformer som pleje- og seniorboliger til rækkehuse og lejligheder til både det private og almene marked.

I løbet af 2017 og 1. kvartal af 2018 har HHM afleveret flere spændende boligbyggerier, deriblandt 40 rækkehuse i Irmabyen og 171 boliger i Bellarækkerne. I Carlsberg Byen blev Rahbek Hus med 37 lejligheder ud af i alt 171 overdraget til bygherren i november sidste år, og for nylig blev yderligere 81 boliger afleveret i form af Bindesbøll Hus og Heiberg Huse.

Det høje aktivitetsniveau fra 2016 er fastholdt i 2017, og det samme forventes af 2018, der på nuværende tidspunkt har en ordrebeholdning, der underbygger disse forventninger. Omsætningen for 2017 landede på 682 mio. kr., hvilket er på niveau med 2016, hvor HHM omsatte for 690 mio. kr. Resultatet for 2017 er lidt lavere end i 2016, men er fortsat på et tilfredsstillende niveau. HHM går ud af 2017 med et resultat på 21,7 mio. kr. mod 31,5 mio. kr. i 2016.

”Et område vi arbejder intensivt med hvert år, og som en integreret del af vores strategi, er målet om at være blandt de bedste i branchen målt på parametrene: Tid, Mangler ved aflevering, Arbejdsmiljø og Kundetilfredshed. Her bliver vi løbende evalueret af Byggeriets Evaluerings Center (BEC), og HHM er fortsat blandt byggebranchens bedst placerede”, fortæller Svend Pedersen, der er direktør i HHM.

Ny bydel under udvikling
Som noget helt nyt skal HHM opføre en ny bydel nord for Uvelse, der ligger tæt på Hillerød. På grunden bliver der plads til 46 nye boliger, hvor køberne får opført et helt nyt HHM-hus.

”Placeringen i Uvelse er perfekt til familier, der ønsker at bo naturskønt i fred og ro men stadig tæt på byen. På et kvarter kan du stå midt i Hillerød, hvor der er gode indkøbsmuligheder og kulturliv. Samtidig ligger det ideelt i forhold til de mange nye arbejdspladser, der er på vej til Hillerød de kommende år”, forklarer Svend Pedersen.

Udover Uvelse er HHM også i fuld gang med et stort lejlighedsprojekt for ejendomsselskabet Dades på området for den tidligere Søborg møbelfabrik. Her bliver der udviklet et spændende, nyt boligområde med 183 lejligheder, som HHM skal opføre. Boligerne skal stå færdige i 2020.

Kontaktperson
Svend Pedersen
Adm. direktør
Tlf.: 22 70 70 11
E-mail: sp@hhm.dk