fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseHHM får rekordhøj omsætning i 2019

HHM får rekordhøj omsætning i 2019

Entreprenørvirksomheden HHM A/S gik ud af 2019 med en rekordhøj omsætning, et flot resultat og en forbedring af overskudsgraden som HHM tilskriver et godt internt og eksternt samarbejde.

Forventningerne til regnskabsåret 2019 er blevet indfriet i HHM A/S, der i 2019 fik en rekordomsætning på 783,9 mio. kr. og et resultat før skat på 28,7 mio.kr. mod 18 mio.kr. året før. Omsætningen for 2019 er en stigning på 173 mio. kr. i forhold til 2018.

Tidlig inddragelse minimerer fejl
I 2019 satte HHM flere store byggerier i gang for bl.a. Carlsberg Byen P/S, DADES A/S, Ikano Bolig A/S, ELF Development A/S og Skanska A/S. Alle projekterne er baseret på samarbejdsmodellen om tidlig inddragelse af byggeriets parter, og HHM er begejstrede for den, da den bl.a. mindsker risikoen for fejl i byggeprocessen, optimerer det samlede projekts økonomi og giver et højere kvalitetsniveau.

Det ses bl.a. i virksomhedens overskudsgrad, der i 2019 steg til 3,7 % fra 3,0 % i 2018. Et resultat som HHM tilskriver den høje faglighed i virksomheden, og et stærkt fokus på samarbejde både internt og eksternt.

Vi arbejder hvert år intensivt på at kunne positionere os blandt de førende i byggebranchen målt på parametrene: Tid, Mangler ved afleveringen, Arbejdsmiljø og Kundetilfredshed. Det er en integreret del af vores strategi, og vi bliver løbende evalueret på de fire parametre. Vi har gennem årene ligeledes opbygget gode bygherrerelationer gennem mange konstruktive samarbejder, der har resulteret i byggerier i en høj kvalitet,” forklarer Svend Pedersen, adm. dir. i HHM.

Det er forventningen, at omsætningen og overskudsgraden for 2020 vil ligge på samme niveau som i 2019.

Øget aktivitet for offentlige bygherrer
Også aktiviteterne for offentlige bygherrer er intensiveret siden 2019 indenfor plejecentre/-institutioner, hvor HHM senest afleverede Børnehuset, Bank-Mikkelsens Vej til Gentofte Kommune og lige nu er i gang med at opføre Humlebæk Pleje- og Rehabiliteringscenter for Fredensborg Kommune samt botilbuddet i Ebberød, etape II og III, for Rudersdal Kommune.

HHM på de nordsjællandske villaveje
2019 var også et godt år for HHM’s forretningsområde for arkitekttegnede Enfamilliehuse. Igennem 50 år har virksomheden øget synligheden på de nordsjællandske villaveje med boliger i høj kvalitet, der er produceret af egne håndværkere, og situationen tyder på at den positive udvikling fortsætter.

Billedtekst: HHM har netop afleveret Møbelfabrikken i Søborg med 183 boliger for DADES A/S. Byggeriet er udført i totalentreprise sammen med Sweco Architects A/S og Sweco Danmark A/S.

Se de sidste tre års nøgletal her

Kontaktperson
Svend Pedersen
Adm. direktør
Tlf.: 22 70 70 11
E-mail: sp@hhm.dk