fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseHVAD ANDREAS LÆRTE I SIN PRAKTIK…OG HVAD DU KAN LÆRE
Andreas fra DTU er praktikant i HHM

HVAD ANDREAS LÆRTE I SIN PRAKTIK…OG HVAD DU KAN LÆRE

Kage!

Husk altid kage, når man besøger byggeledelsens kontor!

Det er en af de MEGET vigtige indsigter, Andreas har fået som HHM-praktikant. I øjeblikket er han med til at opføre Hillerøds nye Zleep-hotel samt 65 boliger på Markedspladsen i Hillerød.

Når han ikke er i praktik i HHM, læser Andreas til diplomingeniør på DTU, og da han skulle vælge praktikplads, var det ikke et svært valg:

For mig var entreprenørdelen lig med at prøve tingene af i virkeligheden. Jeg ville et sted hen, hvor jeg kunne få ansvar og udfordringer i et uformelt miljø, hvor der også er plads til grine.

Og det har jeg fået. Jeg er blevet taget imod med åbne arme og føler virkelig, at jeg er en del af byggeledelsen her på pladsen. Mine kollegaer er altid klar på at uddybe og hjælpe, når det er nødvendigt,” fortæller Andreas.

HVAD VIL DU SIGE TIL KOMMENDE PRAKTIKANTER?

Kage er selvfølgelig altid vigtigt. Men Andreas har en række andre gode råd til de kommende praktikanter:

Spørg hellere en gang for meget end for lidt. Der er altid nogen klar til at hjælpe, hvis du kommer i tvivl, og derfor føles det også trygt at få ansvar. Og det får du masser af.

I HHM har jeg fået meget mere forståelse for, hvordan et byggeri bliver til, hvad der sker og hvorfor. Og så skal du kunne lide en varieret hverdag, hvor tingene hurtigt kan ændre sig”.

HVILKE ARBEJDSOPGAVER FIK DU?

Ved min praktiksamtale fortalte jeg, at jeg gerne ville have med bærende konstruktioner at gøre.

Og nu sørger jeg for den overordnede kvalitetssikring af alle de bærende stål- og betonkonstruktioner her på Markedspladsen, hvor råhuset til hotellet og boligerne er ved at tage form.

Det er spændende. Jeg opholder mig en del ude på pladsen for at tjekke leverancerne.

HAR DU NOK AT LAVE?

”Masser af større og mindre opgaver hele tiden. Men de primære er kvalitetssikringen af de bærende konstruktioner, og så har jeg haft ansvaret for blikkenslagerentreprisen. Her har jeg hentet tilbud ind og haft dialog med de forskellige tilbudsgivere om indholdet bl.a.

Jeg opdaterer også byggepladsplanen ugentligt: Hvad sker der på pladsen blandt faggrupperne, og hvad sætter vi i gang? Planen omfatter også adgangsveje og sikkerhed”.

SKAL DU, ELLER EN DU KENDER I PRAKTIK?

Så skal du vælge HHM.

Du får masser af opgaver, ansvar og kommer rundt i alle kroge af byggeriet.

Vi søger løbende praktikanter fra byggeriuddannelserne, der typisk starter august og januar.

Send en mail til vores praktikantansvarlige Brian Mikkelsen på: bm@hhm.dk

Husk kage!

Når man er praktikant er det godt med gode kollegaer