fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseHHM fejrer nyt byggeri på Liselejevej

HHM fejrer nyt byggeri på Liselejevej

I går blev der holdt rejsegilde for det nye byggeri på Solskins-grunden i Liseleje. Og der manglede ikke solskin på dagen – tværtimod. Det var bygherren Korf Ejendomme ApS, der hædrede de gamle byggetraditioner med rejsegildet, og derfor havde inviteret HHM’s håndværkere og byggeledelse på pladsen på en lokalt produceret burger. Bygherre har haft sommerhus i byen i 18 år, så området har en særlig plads i deres hjerter.

De kommende beboere i byggeriet på Liselejevej 48, får nogle fantastiske omgivelser med placeringen midt i Liseleje. Tæt på butikker og spisesteder og et stenkast fra strand, hav, skov og smuk natur. Entreprenørvirksomheden HHM A/S står bag opførelsen af de 11 ejerboliger – syv lejligheder og fire rækkehuse samt et erhvervslejemål. Og byggeriet kommer i sin arkitektur til at lægge sig meget tæt på den oprindelige bygning, dog med en væsentlig opgradering af kvaliteten samt højt til loft og himmel.

Vi har valgt, at boligerne ikke skal være for store, men med højere til loftet end det traditionelt bygges, fordi det skaber en dejlig rummelighed, lys og luft indenfor,” forklarer bygherren Lars Jacobsson, der sammen med sin hustru, Berit, står bag Korf Ejendomme ApS.

Ægteparret har haft sommerhus i byen i 18 år indtil videre og har altid nydt områdets mange kvaliteter særligt på naturens side.

Vi har kørt forbi Solskin mange gange i årenes løb og har ofte talt om, hvor trist det var, at det stod og forfaldt. Og sådan voksede idéen om, at nye boliger og lidt erhverv kunne bidrage til det aktive liv i gaden, for slet ikke at tale om alt det, de nye beboere ville få igen. Det fås ikke mere centralt,” forklarer Lars Jacobsson.

Foreløbigt er spærene lagt på hovedbygningen ud mod gaden, og der er også fuld gang i rækkehusene bagved. Som en erindring om historien fra Solskins tid bliver facaderne filtset hvide og får tagsten i mat sort.

Byggeriet skal være færdigt til oktober, og forventningen er, at ejerboligerne kommer til salg i løbet af juli og august måned.

Kontaktpersoner:
HHM A/S

Svend Pedersen, adm. direktør
Tlf.: 22 70 70 11
E-mail: sp@hhm.dk

Korf Ejendomme ApS
Lars Jacobsson, adm. direktør
Tlf.: 51 60 60 13
E-mail: info@korfejendomme.dk