Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEntrepriseHHM OPFØRER 264 ETAGEBOLIGER FOR SKANSKA

HHM OPFØRER 264 ETAGEBOLIGER FOR SKANSKA

I januar 2023 begynder totalentreprenør HHM A/S opførelsen af Hørkær Have i Herlev for Skanska. Byggeriet omfatter 264 nye lejeboliger samt et fælleshus og vil blive bæredygtighedscertificeret til DGNB Guld.

For anden gang indenfor de sidste par år samarbejder Skanska og HHM om et nyt, stort boligbyggeri. Projektet består af 264 boliger, som parterne igennem de sidste 18 måneder har samarbejdet om visionerne for. Her har de benyttet samarbejdsmodellen om tidlig inddragelse, der optimerer byggeprocessen fra start til slut og er med til at sikre god bygbarhed, høj kvalitet samt ingen fejl og mangler.

I HHM ser vi meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med Skanska. Vi har et åbent, tillidsbaseret samarbejde, og så er det en styrke, at vi begge har et stort fokus på at skabe et sikkert arbejdsmiljø. Samtidig deler vi de samme visioner om at opføre gode og sunde boliger i høj kvalitet, til gavn for de kommende beboere,” siger Peter Carstensen, direktør i HHM A/S.

TIDLIG INDDRAGELSE GIVER GODT SAMARBEJDE
I HHM er samarbejde vejen til det gode byggeri. En tidlig inddragelse af byggeriets parter reducerer fejl i byggeprocessen, giver et højt kvalitetsniveau og bidrager til et godt samarbejde.

Når byggeriet går i gang lige efter årsskiftet, vil det være med en stor del af HHM’s egenproduktion. I første omgang er det virksomhedens egen råhus- og anlægsafdeling, der vil stå for byggemodning, fundament og råhusmontage.

DGNB-GULD-BOLIGER
Hørkær Have er et stort boligområde med 264 lejeboliger fordelt på 22.739 m2. Selve bygningen bliver en U-formet karré, hvor bygningerne veksler i højden fra 6 til 11 etager. Her vil godt 500 beboere få nye, energivenlige boliger med enten altan eller terrasse. Uden om karréen vil der blive etableret 264 p-pladser, hvoraf 44 vil være til elbiler med lademulighed.

Byggeriet er delt op i tre etaper, og den første etape går i gang i januar 2023. Hele byggeriet skal stå færdigt i sommeren 2025 og certificeres til DGNB Guld.

TOTALENTREPRISETEAMET
Projektet Hørkær Have bliver udført i totalentreprise for Skanska. Byggeriet er tegnet af C.F. Møller Architects, WSP er rådgivende ingeniør og HHM A/S er totalentreprenør.

Kontaktperson
Peter Carstensen
Direktør HHM A/S
Tlf.: 26 75 33 15
E-mail: pca@hhm.dk

Billedtekst:
Hørkær Have i Herlev, hvor HHM snart går i gang med byggeriet af 264 nye lejeboliger.
Rendering: C.F. Møller Architects