Enfamiliehuse Entreprise Om HHM

Blog

HomeJobBliv praktikant hos HHM

Bliv praktikant hos HHM

Søg job

Søg job
Ansøgning / CV
Maximum upload size: 268.44MB

Er du ved at læse til ingeniør eller bygningskonstruktør?

Vi søger løbende praktikanter fra DTU og KEA: Læser du til diplomingeniør eller bygningskonstruktør har du mulighed for at blive praktikant og komme ud på byggepladsen i praktikperioden. Det er her teorien bliver til virkelighed.

HHM er blandt de førende entreprenørvirksomheder inden for boligbyggeri i Region Hovedstaden, hvor vi lige nu er i gang med at opføre 650 boliger – og du kan være med. Vi søger praktikanter med gå-på-mod, et godt overblik og en konstruktiv tilgang til problemløsning. De fleste af vores projekter foregår i totalentreprise, så du skal være med til at koordinere både arkitekter, ingeniører og håndværkere.

En varieret arbejdsdag
Som praktikant i HHM får du en hverdag, hvor to dage sjældent er ens. Du vil bl.a. prøve kræfter med at:

– Styre en byggeplads
– Kommunikere med håndværkere, underentreprenører, bygherre, beboere, byggeledelse
– Udarbejde tidsplaner
– Deltage i byggemøder
– Udføre kvalitetssikring på byggepladsen
– Udarbejde og indhente tilbud

En del af HHM-teamet
Casper Larsen er bygningskonstruktør fra KEA og arbejder til dagligt som byggeleder i HHM. Han begyndte i virksomheden som praktikant i 2015:

Jeg blev taget utrolig godt imod hos HHM, hvor jeg med det samme følte mig som en del af firmaet og hele tiden havde folk at støtte mig op af. Jeg kom ud på et byggeri, hvor vi både skulle renovere en gammel villa samt opføre en større tilbygning i betonelementer. Jeg fik lov til at beskæftige mig med de fleste faggrupper, og det var meget lærerigt.
På byggepladsen syntes jeg, at det var vigtigt at tage initiativ og vise, at jeg kunne bruge min uddannelse i praksis. Det betød, at jeg hurtigt fik tildelt en masse ansvar, som gjorde min praktikperiode endnu mere sjov og udbytterig”.

Hannah H. Christensen er uddannet diplomingeniør fra DTU og begyndte som byggeleder i HHM i efteråret 2016. Hun startede i virksomheden som praktikant, og har nu valgt at fortsætte i entreprenørbranchen:

Diplomingeniør fra DTU i praktik i HHM

Den første tid i praktikperioden var fuld af muligheder og ved at gribe dem og bede om flere opgaver, blev min praktiktid fyldt med lærdom, sjov og selvudvikling. Jeg brugte meget tid ude på pladsen, hvor håndværkerne gav mig mulighed for at følge med i deres arbejde. Det betød, at jeg bedre kunne omsætte tegninger og beregninger fra studiet i praksis og dermed forstå arbejdsprocessen bedre.

Jeg var med til alle møder omkring byggesagen. Jeg var en del af teamet, også selvom jeg bare var praktikant. Praktikforløbet gav mig stor indsigt i arbejdsgangen, og efter 6. og 7. semester, var det godt at blive en del af teamet igen”.

Sådan ansøger jeg
Send din ansøgning vedlagt CV og karakterblad til HR-chef: Christina Bang Pehrsson på e-mail: cbp@hhm.dk. Husk at mærke den ”Praktik”. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet.