fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseNYT JOB: Har du blik for detaljerne og individuelle løsninger?

NYT JOB: Har du blik for detaljerne og individuelle løsninger?

Vi søger en projekterende medarbejder til HHM Enfamiliehuse

Der er masser af spændende opgaver og et højt aktivitetsniveau på tegnestuen i HHM. Det vil vi gerne dele med en ny kollega, der vil være med til at udvikle afdelingen sammen med resten af teamet på syv medarbejdere.

Vi søger en person, der har lyst til at projektere arkitekttegnede enfamiliehuse, og som er engageret, kvalitetsbevidst og nøjagtig i sit arbejde – samt en erfaren bruger af Revit.

Arbejdsopgaverne

Din hverdag vil blive fyldt med:

  • projektering af enfamiliehuse i høj kvalitet med individuelle løsninger.
  • at sikre at vores konstruktions- og energiløsninger løbende udvikles.
  • at sikre at gældende bestemmelser i BR bliver overholdt.
  • at stå for projektoverdragelsen til vores produktionsafdeling inden byggestart.
  • dialog med bygherrer, håndværkere og relevante myndigheder.

 Dine kvalifikationer
Vi søger en ingeniør eller bygningskonstruktør, eventuelt med en håndværksmæssig baggrund, der har erfaring med tegnestuearbejde, gerne med enfamiliehuse, og er dygtig til Revit.

Vi lægger også vægt på:

  • at du har et naturligt blik for detaljer og er nøjagtig i dit arbejde.
  • at du er en holdspiller, der tager ansvar for eget arbejde.
  • at du er målrettet og løsningsorienteret og følger tingene til dørs.
  • at du kan håndtere flere sager på én gang uden at miste overblikket.
  • at du er serviceminded, imødekommende og god til at kommunikere med forskellige målgrupper.

Vi tilbyder

Hos os får du en spændende og udfordrende hverdag i en velfungerende organisation med en stabil og erfaren ledelse. Du kommer til at arbejde i vores afdeling for Enfamiliehuse, der består af 16 medarbejdere bl.a. bygningskonstruktører, ingeniører, arkitekter og byggerådgivere. Du bliver en del af et yngre team på syv medarbejdere.

Vi har gode arbejdsforhold, og du kommer til at samarbejde med erfarne kollegaer i et uformelt miljø. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med bl.a. sundhedsforsikring.

Ansøgning

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til tegnestueleder Anders S. Voergaard på tlf.: 2675 3357 eller mail as@hhm.dk.

Send din ansøgning og CV til HR-chef Christina Bang Pehrsson cbp@hhm.dk.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi gennemgår og behandler de indkomne ansøgninger løbende, og i den forbindelse vil ansøgere, der matcher vores forventninger, blive indkaldt til samtale.

Om os

HHM er en nordsjællandsk entreprenørvirksomhed med ca. 260 medarbejdere og en omsætning på +800 mio. om året. Vi opfører alle former for boliger og erhverv i total- og hovedentreprise. Derudover opfører vi individuelle og arkitekttegnede enfamiliehuse samt om- og tilbygninger samt renovering for erhvervsvirksomheder, boligselskaber og offentlige bygherrer.

 Vi optimerer løbende kvaliteten og styringen af entrepriserne for at give maksimal værdi for bygherre og slutbrugere. Vores medarbejdere er veluddannede og styrer effektivt komplekse byggeopgaver. Vi prioriterer efteruddannelse og videndeling højt, så både håndværkere og funktionærer er fuldt kvalificerede til at møde morgendagens krav. Anerkendende kommunikation ligger dybt forankret i alle vores medarbejdere – det gavner indstillingen, samarbejdet og motiverer alle vores medarbejdere til at gøre en positiv forskel hver eneste dag.

Læs mere på www.hhm.dk