fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseSkråt er godt

Skråt er godt

Der er mange gode grunde til at bygge nyt, når du og familien leder efter jeres nye hjem. Og de gode grunde kan godt være skrå.

Virkelig skrå.

Grunden, som huset skal stå på, er ikke nødvendigvis plan og lige. Det er en udfordring for os, der bygger jeres drømmehjem.  Men det er virkelig spændende at få alle ender (og vinkler) til at mødes. Vi bygger nemlig altid jeres HHM-hus, så det passer lige præcis til jeres familie.

Lad os lige følge vores dygtige ”betonere”, Thomas og Lennart, på en udfordrende opgave. De står lige nu i et villakvarter og skal lægge fundamentet til et superdejligt hus på en stærkt skrånende grund.

Lennart er begejstret for udfordringen:

Vi elsker at komme i gang med et nyt hus. Og det er lige os, at der aldrig er noget ”typisk” ved nogen af husene. Det gør det både sjovt og lærerigt. Og i hvert fald ikke ensformigt. Vi bruger meget tid på planlægningen i opstarten. Tegningerne fra vores tegnestue og geoteknikerens jordprøver. Når vi ved, hvad jorden indeholder, kan vi lave det bæredygtige fundament. Der er nemlig meget stor forskel på jordkvaliteten alt efter, hvad der tidligere har stået på grunden”.

HHM’s husarkitekt, Siri, har sammen med vores kunde udviklet et fantastisk dejligt hus på 200m2 i forskudte plan med niveauforskelle på op til 2,5 meter mellem husets forskellige afdelinger.

Faktisk er der hele fire meter fra fortovet og ned til selve haven. Og selvom grunden er relativt stor i forhold til de fleste parcelhusgrunde, kan vi ikke bare placere et hvilket som helst hus her. Lokalplanen forskriver, at vi ikke må bygge i højden, så huset skal være i ét plan. Samtidig skal det være rummeligt for at opfylde vores kundes behov. Det er en spændende udfordring, for hos HHM er husene aldrig ens. Vi skræddersyer løsningerne, så huset passer lige præcis til dine og familiens ønsker”, siger Siri.

Lennart og Thomas er klar til at gøre tegningerne til virkelighed ude i parcelhuskvarteret.

Her hvor vi er i gang lige nu, har vi nogle enorme niveauspring mellem husets forskellige dele, ca. 2,5 meter fra entréen og ned til køkken/alrummet. Men det giver god mening, når vi ser hus og plantegning, fordi det skråner så meget. Det er en virkelig flot løsning på en svær grund” siger Lennart sammen med Thomas, der hver især har været i HHM i henholdsvis 12 og 25 år – og ved alt, hvad der er at vide om gode grunde, der skråner.

Selve kernen i huset, køkken/alrum og opholdsstue, kommer til at ligge længst nede på grunden med udsigt til haven og dermed længst væk fra gadeniveauet. Og selv om familiens fælles opholdsrum ligger lavere, vil de ikke komme til at mangle lys. Slet ikke. Der kommer nemlig loft-til-kip og ovenlysvinduer, så der bliver højt til loftet og lyst.

Har du fået blod på tanden til at se, hvordan vi håndterer anderledes byggeopgaver?

Så start med at komme til Åbent Hus nu på søndag fra 13-16 på Cirkelbuen. Her har vi bygget tre smukke og meget forskellige huse, som giver dig og familien masser af inspiration til jeres eget drømmehusprojekt.

Så er I endnu bedre klædt på til at stille de krav og ønsker, som jeres særlige hus skal have. Og Lennart, Thomas, Siri og alle os andre fra HHM er klar til at få jeres ønsker til at gå i opfyldelse.

Vi glæder os til at se jer.

P.S. Kør efter Tulstrupvej 3, 3400 Hillerød og følg byggepladsskiltene.