fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEntrepriseRekordår for HHM
Rekordår for HHM

Rekordår for HHM

Både HHM’s professionelle entrepriseafdeling og virksomhedens byggeri af enfamiliehuse slog alle rekorder i 2016.

HHM mere end fordoblede virksomhedens resultat i 2016 og løftede omsætningen med over 30% i 2016. Det skyldes selvfølgelig en høj aktivitet indenfor boligbyggeriet i Danmark, men i endnu højere grad, at HHM leverer høj kvalitet og service til tiden indenfor både enfamiliehuse og store bolig- og erhvervsprojekter.

HHM’s gode resultater manifesterer sig i blandt andet med totalentrepriser i profilbyggerier som Carlsberg Byen, IrmaByen og Bellarækkerne. Forretningsområdet for Enfamiliehuse har samtidig leveret et rekordhøjt antal individuelle, arkitekttegnede huse til en lang række danskere, der ønsker en bolig, som er tilpasset netop deres særlige ønsker og behov.

Omsætningen i HHM steg konkret 30 % fra 530.1 mio.kr. i 2015 til 690 mio. kr. i 2016. Samtidig er resultatet før skat fordoblet siden 2015 fra 15.5. mio.kr. til 31.5 mio.kr. i 2016.
Adm. direktør i HHM, Svend Pedersen, er ikke overraskende meget tilfreds med virksomhedens udvikling og særligt, fordi de afleverede byggeprojekter afspejler netop den kvalitet og idérigdom, som er HHM’s kendemærke på markedet.

”Et godt eksempel er Frihavns Tårnet på 12 etager med 76 elegante og individuelle lejligheder. Den gamle kornsilo i Nordhavnen har været en virkelig spændende opgave med mange særegne detaljer: Rå betonvægge, høje søjler og alle steder mindst tre meters loftshøjde,” fortæller Svend Pedersen.

Ordrebeholdning for 2017 er på et tilfredsstillende niveau, og i løbet af året afleverer HHM flere spændende byggerier.

”I Irmabyen afleverer vi Orangerihaven og Espehaven, der er en totalentreprise med 21 seniorboliger og 40 rækkehuse for ELF Development A/S. Derudover afleverer vi 122 tre-plans-rækkehuse i Bellarækkerne fordelt på etaper over det næste års tid. Det er en totalentreprise for BC Hospitality Group A/S. For Rudersdal Kommune skal vi til sommer overdrage Botilbud Ebberød etape 1, der er en hovedentreprise med almene plejeboliger, og så er der en totalentreprise for PFA Pension inde på Hellerupvej, hvor vi ombygger en eksisterende kontorejendom til 35 lejligheder, der også skal stå klar i 2017”, forklarer HHM’s adm.direktør.