Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehusePRESSEMEDDELELSE: Høj aktivitet i 2020 hos HHM

PRESSEMEDDELELSE: Høj aktivitet i 2020 hos HHM

Entreprenørvirksomheden HHM A/S har en målrettet strategi om tidlig inddragelse af byggeriets parter i byggeprojekterne. Det har i 2020 bidraget til øget omsætning og en forbedring af overskudsgraden. For HHM giver tidlig inddragelse færre fejl og mangler, høj kvalitet og en god økonomi.

I årevis har HHM arbejdet intensivt på tidlig inddragelse af byggeriets parter i projekterne. Det giver både bedre og sundere byggerier samt tilfredse kunder. Strategien har også styrket virksomhedens stærke værdier om godt håndværk, godt arbejdsmiljø og god ledelse samt forretningsmodellen med mange egne håndværkere. At det er en god prioritering for virksomheden, er regnskabsåret 2020 et eksempel på.

I 2020 omsatte HHM for 939,5 mio. kr. og nåede et resultat før skat på 50,4 mio. kr. mod 28,7 mio.kr. året før. Også overskudsgraden er steget fra 3,7 % i 2019 til 5,4 % i 2020. I HHM er forklaringen bl.a. høj faglighed og videndeling i virksomheden, kundefokus og et solidt samarbejde internt og eksternt. Derudover er der gennemført en projektudvikling af en udstykning på 46 boliger i Uvelse tæt på Hillerød. Modsat mange andre brancher er HHM ikke blevet negativt påvirket af Covid-19 i 2020.

Mere kvalitet for pengene
Nybyggede boliger fylder en del i HHM’s portefølje. Og uanset om det er offentlige plejeboliger eller private lejlighedsbyggerier, er virksomhedens fokus først og fremmest at realisere kundens behov i byggeriet – og helst gennem et tidligt samarbejde.

Vi er meget involveret i samarbejdsmodellen om tidlig inddragelse af byggeriets parter. Vi har arbejdet med den de sidste 5-6 år, og resultaterne har været markante. Projekterne er afleveret til tiden med meget få fejl og mangler og i et højt kvalitetsniveau, fordi vi tidligt i byggeprocessen har haft mulighed for at korrigere potentielle fejl,” udtaler Svend Pedersen, adm. dir. i HHM A/S.

I 2021 er det forventningen, at den nuværende aktivitet fortsætter, og at omsætning og overskudsgrad når et tilfredsstillende niveau på linje med 2020.

Grønt fokus
HHM har gennem de seneste år arbejdet meget med bæredygtighed. Det omfatter bl.a. svanemærkede boliger såvel som DGNB-certificeringer til sølv og guld. Også indenfor virksomhedens afdeling for enfamiliehuse, er der fokus på den grønne omstilling, hvor der bliver arbejdet med den frivillige bæredygtighedsklasse.

HHM’s kunder ønsker individualitet
HHM’s afdeling for arkitekttegnede enfamiliehuse har ligeledes oplevet et meget positivt marked i 2020. Og det ser ud til at fortsætte ind i 2021 med et højt aktivitetsniveau.

Vi oplever en betydeligt øget kendskabsgrad til HHM blandt private, der ønsker et enfamiliehus i high-end-markedet. Det baserer vi på det sidste års tid, hvor vi har haft en stigende tilgang af private kunder, der ønsker at bygge et hus, der passer præcis til deres personlige livsstil og behov fremfor at skulle tilpasse sig et typehus,” forklarer Svend Pedersen.

Se nøgletallene for de seneste tre år

Kontaktperson
Svend Pedersen
Adm. Direktør
Tlf.: 22 70 70 11
E-mail: sp@hhm.dk

Billedtekst: Byhuset i Ny Østergade i indre Kbh: Fem etager med 24 lejligheder samt butikker og erhverv i stuen – og grøn taghave på toppen. Bygherren er Boll+. Det er opført i totalentreprise med Praksis Arkitekter ApS, arkitekturprofessor Carsten Juel-Christiansen og Henry Jensen A/S.