fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseByggerådgiveren har selv bygget hus
Mød Steffen der er byggerådgiver i HHM

Byggerådgiveren har selv bygget hus

At bygge nyt hus er en stor mundfuld. Derfor er det vigtigt at indhente råd og vejledning fra andre, der har prøvet det selv. Derfor skal du snakke med Steffen til åbent hus om søndagen. Han er en af vores byggerådgivere, og han ved virkelig, hvad han taler om. For han har prøvet det selv.

Steffen elsker huse!

Han er vild med design og arkitektur. Det har han været i 25 år, og derfor finder han det super interessant at rådgive dig og alle andre potentielle husbyggere i kunsten at bygge eget hus.

Med hjælp fra de professionelle, selvfølgelig.

For der er rigtig meget at holde styr på.  Det ved Steffen ved selvsyn.

Han stod nemlig selv for byggeriet af sin families hus i Hørsholm. Han stod for al kontakten til de forskellige håndværkere, arkitekten, ingeniøren og landmåleren. Og så var han selvfølgelig også selv byggeleder. Det var en hård omgang. Det kan gøres nemmere.

De sidste syv år har han levet af at sælge enfamiliehuse og dele ud af sin store byggeviden om alt lige fra kælder til kvist.

Hvad er så dit bedste byggeråd til nybyggere?

”Lad et professionelt og velrenommeret byggefirma som HHM opføre jeres drømmehus. For medmindre at I er helt særligt interesseret i byggeteknik, så sæt os til at gøre arbejdet. Så får I det lige, som I vil have det. Uden at miste nattesøvn og uden at bruge de fleste af døgnets vågne timer på byggeriet.  Vi tager os af det hele fra start til slut.

Hvorfor skal kunden vælge HHM?

”HHM’s enfamiliehuse-koncept er ret enestående i forhold til mange af vores konkurrenter, synes jeg.  Vi prioriterer at have tid til dig som kunde, og derfor er vores byggeledere engageret i ganske få byggerier ad gangen. Så vi har altid tid til dig og er klar til at svare på dine spørgsmål før, under og efter byggeriet.

Derudover har vi også vores egne, fastansatte håndværkere. De kan deres kram og sætter kvalitets-barren meget højt. Dygtige folk som er dygtige til at samarbejde og som værner om HHM’s navn som et kvalitetsbyggefirma. Det synes jeg er en kæmpe tryghed for kunden,” fortæller Steffen.

Hvilken slags hus får kunden?

”Kunden får lige præcis det hus, som familien ønsker sig. I HHM opfører vi huse med stor individualitet. Tag f.eks. bare vores unikke ”amerikanerhus”, som jeg sidder i nu. Det kommer i et utal af variationer såsom størrelse, forskydninger, loft-til-kip, rumfordeling m.m. Det er alt sammen unikke løsninger til vores kunder, som vores egen arkitekt Siri tegner. Vores ingeniører og konstruktører projekterer, før det til sidst lander hos byggelederen og vores håndværkere. Ingen HHM-huse er helt ens, men lige så forskellige som vores kunder”.

Som kunde får du en kontaktperson ved hvert stadie i byggeriet. Hvad er fordelen ved det?

”En kontaktperson på hvert fagområde giver lettere adgang til den rigtige viden og et endnu højere kompetenceniveau. Skulle jeg som sælger f.eks. være kontaktperson gennem hele processen, ville du som kunde skulle vente på, at jeg indhentede specialviden hos tegnestuen eller byggelederen. Fagpersonerne er langt bedre til at svare på dine specifikke spørgsmål. Så når du har brug for det, får du direkte adgang til specialisterne.  Du kan også altid bare tage fat i din byggeleder, hvis du har spørgsmål”.

Kan du fortælle noget om HHM’s huse, som de fleste ikke ved?

”Ja! For eksempel ved langt de færreste, at vi i HHM tilbyder en varmepumpeløsning, der garanterer, at dit hus bliver et lavenergihus – A2020 – helt uden brug af solceller og UDEN meromkostninger. Og så kan jeg berolige alle, der er bekymrede for, om pumperne larmer. Det gør de slet ikke mere – højest som et køleskab.

Men alt det kan vi jo tale videre om, når vi har åbent hus nu på søndag”

Du kan også altid ringe til HHM’s byggerådgivere, for en helt uforpligtende snak om din og familiens boligdrømme. Find dem på vores hjemmeside.

Læs mere om vores udstillingshuse her

Vi glæder os til at se jer på søndag