fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseFinpudserne rykker ind i drømmehuset

Finpudserne rykker ind i drømmehuset

På søndag kan du og familien få finpudset husdrømmen ude på Cirkelbuen. Der kan I se, hvad godt håndværk kan gøre for et hus.

Når vores betonfolk har lagt fundamentet til jeres drømmehus, tømrerne har sikret tagkonstruktionen, og tagdækkeren lagt taget, tager en ny gruppe håndværkere over:

Finpudserne! (I daglig tale snedkerne)

Huset er nu helt lukket. Tømrerne har sat vinduer i, vejret kan vise alle de tænder, det har lyst til. For murene er muret op, isoleret og meget mere.

Så er det tid til at sætte jeres kvalitetskøkken op, lægge de smukke gulve og sørge for, at panelerne skaber sammenhæng og finish overalt i jeres skræddersyede hjem. (I har selv valgt lige præcis de gulve, armaturer, fliser, farver, udstyr mm., som er med til at gøre huset helt særligt).

Her kommer snedkerne ind i billedet (og i huset). De nyder godt af deres kollegaers gode forarbejde. Alle de dygtige håndværkere i HHM er vant til at arbejde sammen og tager sømløst over fra hinanden.

Et godt snedkerarbejde er ”millimeterarbejde”. Bare spørg to af vores hus-snedkere, Nicki og René. De elsker, når tingene sidder lige i (og rundt om) skabet, så de bliver ved, indtil alt spiller perfekt.

”Ja vi kalder det ”millimeterarbejde”, fordi alt skal passe meget præcist og være helt i vinkel. Vores arbejde er jo meget synligt for beboerne. For eksempel behøver en lille bitte skævhed ikke at have nogen som helst funktionel betydning, men den irriterer øjet, som ser. Så vi er virkelig grundige med vores arbejde,” siger René, der til daglig går fast sammen med Nicki i vores afdeling for Enfamiliehuse.

Hvad adskiller snedkerens og tømrerens arbejde på huset?

”Snedkerens og tømrerens arbejde overlapper mange steder. Ofte kan de udføre mange af de samme opgaver på et hus. Men oftest er det sådan, at tømrerens opgaver er ”gemt væk”. For de laver de store, strukturelle ting såsom tag, vægge, isolering og dampspærre m.m. Vi derimod laver mange af de meget synlige ting i huset, som kunderne umiddelbart lægger mærke til. Som håndværkere er vi afhængige af hinanden. Vi laver et godt stykke arbejde på baggrund af tømrerens gode arbejde. Tømrerne er afhængige af betonfolkenes kvalitetsarbejde og så videre. Derfor er det en kæmpefordel for kunderne, at vi arbejder sammen til daglig”.

Er det en udfordring, at kunderne straks kan vurdere jeres arbejde?

”Vi er meget bevidste om, at vores arbejde er meget synligt. Det er en meget taknemmelig og tilfredsstillende opgave, fordi familien nu virkelig kan fornemme deres nye hus, når de besøger det.  Vi får altid meget glade og spændte mennesker på besøg. Nu kan de se, hvordan deres valgte materialer tager sig ud i virkeligheden. De kan se det køkken, som skal danne rammen om familiens liv til hverdag og fest. De smukke gulve har afløst den rå beton og giver en helt anden akustik og rumfornemmelse. Familien får nu virkelig indtrykket af det hus, som de snart flytter ind i. Vi går meget op i at sikre den perfekte finish. Ingen skabslåger skal hænge skævt, listerne skal være ens og uden gabende mellemrum, og gulvene skal ligge perfekt, så du nærmest ikke mærker, at du går på dem”, siger de to ”finpudsere”.

Det lyder godt, ikke?

Hvad om du og familien tog forbi vores udstillingshuse på Cirkelbuen nu på søndag fra 13-16 og tjekkede Renés og Nickis og alle vores dygtige håndværkeres arbejde efter i sømmene? Så kan I samtidig få en snak med vores dygtige byggerådgivere.

De kan give jer den første finish på husdrømmene.

Vi glæder os til at se jer.

Vi glæder os til at se jer på søndag

P.S. Kør efter Tulstrupvej 3, 3400 Hillerød og følg byggepladsskiltene.