Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseTILFREDSSTILLENDE 2021 FOR HHM

TILFREDSSTILLENDE 2021 FOR HHM

Entreprenørvirksomheden HHM A/S havde et rekordhøjt antal flotte boligafleveringer i 2021. Derudover fik virksomheden et resultat før skat på 41 mio. kr. og realiserede målsætningen for overskudsgraden på 5%. Det er fortsat boligbyggeri, der fylder i ordrebogen hos HHM. Også de næste par år.

I HHM er samarbejde vejen til det gode byggeri. En tidlig inddragelse af byggeriets parter reducerer fejl i byggeprocessen, giver et højt kvalitetsniveau og bidrager til et godt samarbejde. Internt og eksternt.

I 2021 omsatte HHM for 830 mio. kr., hvilket var mindre end forventet. Resultatet før skat endte på 41 mio. kr., og HHM’s målsætning for en overskudsgrad på 5% blev opnået i både 2021 og 2020.

Ved udgangen af 2021 var HHM’s egenkapital 104 mio. kr., og virksomheden har ingen rentebærende gæld.

Høj faglighed giver positiv overskudsgrad
Den positive overskudsgrad har baggrund i medarbejdernes høje faglighed og et dialogbaseret samarbejde både eksternt og internt.

Derudover kan resultatet af samarbejdsmodellen om tidlig inddragelse ses i HHM’s mange afleveringer i 2021, der er afleveret i en høj kvalitet og uden væsentlige fejl og mangler.

Vi vil realisere kundens behov for byggeri i en tryg proces. Og det vil vi være blandt de bedste i branchen til. Derfor bliver vores byggesager evalueret af Byggerating i samarbejde med bygherre på fire parametre: Tid, Mangler ved afleveringen, Arbejdsmiljø og Kundetilfredshed. Evalueringen går fra A – E, hvor A svarer til det bedste. HHM har fire A’er, og dem er vi stolte af,” fortæller adm. dir. i HHM A/S Svend Pedersen.

2022
HHM går ind i 2022 med en tilfredsstillende ordrebeholdning, der fortsat består af mange boligbyggerier. Men da produktionen på flere, større projekter først bliver sat i gang i midten af 2022, vil omsætningen i år blive lavere end 2021.

Derudover er der en forventning om, at leveringsudfordringer og de stigende priser på byggematerialer, vil føre til en lavere indtjening i 2022 end de seneste år.

Link til økonomiske nøgletal

Kontaktperson
Svend Pedersen
Adm. Direktør
Tlf.: 22 70 70 11
E-mail: sp@hhm.dk

Billedtekst: Banktorvet på Farum Hovedgade. Byhus med 13 luksuslejligheder og erhverv i stueetagen for bygherren Korf Ejendomme ApS. Totalentreprise i tidligt samarbejde med Mangor & Nagel og JPM ApS.