Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEntrepriseHHM opfører seniorboliger for Seniorbofællesskabet Laanshøj i Værløse

HHM opfører seniorboliger for Seniorbofællesskabet Laanshøj i Værløse

Mandag den 3. december er der 1. spadestik til Seniorbofællesskabet Laanshøj i Værløse. Det er entreprenørvirksomheden HHM A/S, der skal opføre boligerne for seniorerne, der har ventet længe på, at projektet kunne komme i gang. Nu sker det endelig, og i foråret 2020 vil de kunne flytte ind i det naturskønne område på den gamle flyvestation i Værløse.

HHM skal opføre i alt 19 boliger i forskellige størrelser samt et fælleshus – og den enkelte bygherre har selv været med til at bestemme, hvordan netop deres bolig skal se ud. Byggeriet er en totalentreprise mellem HHM A/S som totalentreprenør, TriArc på arkitektsiden og Dines Jørgen & Co. som rådgivende ingeniører med Seniorbofællesskabet Laanshøj som bygherre. 1. spadestik er en realitet, så nu er byggeriet for alvor i gang.

HHM opfører kvalitetsboliger til seniorer
Beboerne har været i gang med projektet i fem år og landede hos HHM, da de besluttede sig for, at Laanshøj skulle være et ejerbaseret byggeri. HHM var interesseret fra starten af – det var heller ikke første gang, at de skulle opføre seniorboliger. Det har de gjort i både Irmabyen i Rødovre og i Humlebæk:

Jeg syntes fra starten af, at Seniorbofællesskabet Laanshøj lød spændende. Udover at vi flere gange har opført seniorboliger, er vores kernekompetence at opføre kvalitetsboliger i både én og flere etager såvel som plejeboliger. En seniorbolig skal have lidt fra hver af disse kategorier, og man skal vide noget om og have forståelse for den målgruppe, man bygger til,” forklarer Svend Pedersen, adm. direktør i HHM A/S og fortsætter:

En seniorbolig er f.eks. mest praktisk i ét plan, uden dørtrin og niveauforskelle og gerne med bredere døre, så også gangbesværede eller kørestolsbrugere kan bo der. Når vi er med til at udvikle en bolig, sørger vi for, sammen med arkitekten og ingeniøren, at tage højde for, hvor beboerne er nu, og hvad der potentielt kan ske af ændringer i en beboers liv over de næste mange år. Ændringer som vi skal kompensere for i boligerne.

Rækkehuse både til par og enlige
Rækkehusene er fordelt på fem blokke og alle med indgang mod fælleshuset i midten. Blokkene har varierende størrelser med tre til fem boliger i hver, og i tre af blokkene er der en forskydning i bygningen, for at tage højde for de naturlige niveauforskelle på grunden. Boligerne er udformede, så de passer til både par og enlige. Derudover får hver bolig et lille udhus, og der bliver etableret parkeringspladser til beboerne.

Kontakt
Svend Pedersen
Adm. direktør i HHM A/S
Tlf.: 22 70 70 11