fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEntrepriseHHM opfører 107 boliger i totalentreprise i Ørestad Syd
HHM opfører nye boliger i Ørestad Syd

HHM opfører 107 boliger i totalentreprise i Ørestad Syd

 Foto: C.F. Møller Architects

På en attraktiv placering i den nye bydel Ørestad Syd er HHM i gang med 107 nye boliger – 28 rækkehuse i tre plan samt 79 lejligheder. Opgaven er en totalentreprise mellem C.F. Møller Architects, MOE A/S, rådgivende ingeniører, og HHM A/S, totalentreprenør. Bygherren er Core Property Management, der har Agenda Property med som projektudvikler og Jens Peter Madsen Rådgivende Ingeniører som bygherrerådgiver.

Samarbejdet mellem Core Property Management, Agenda Property og HHM A/S om de mange nye boliger blev indledt tilbage i sommeren 2017. Det samlede areal er på i alt 9.200 kvm fordelt med lejligheder på op til fem etager, rækkehuse i tre plan samt 2.300 kvm kælder. Heraf bliver 1.400 kvm parkerings¬kælder til de kommende beboere.

Boligbyggeri er en vores kernekompetencer, og det er en spændende opgave at være med til at præge udviklingen af den nye bydel i Ørestad Syd. Det er en stor fordel, at vi som totalentreprenør har siddet med ved bordet fra starten af, og jeg synes, at vores samarbejde med både bygherre og rådgivere har skabt et flot, gennemarbejdet og bygbart projekt. Vores mission er at bygge boliger i en høj kvalitet, hvor de valgte løsninger er gennemtænkte og veldokumenterede. Og det har vi tænkt os at fortsætte med også i Ørestad Syd” siger HHM’s adm. direktør Svend Pedersen.

Bygherren Core Property Management er meget tilfredse med valget af HHM som totalentreprenør:

Det er byggefolk med stor erfaring indenfor boligbyggeri. Vi har haft et meget konstruktivt og positivt samarbejde med HHM gennem den foreløbige proces, og jeg er overbevist om, at det er en fordel for alle parter, at HHM har siddet med ved bordet fra starten af – og vi ser frem til at modtage det endelige byggeri i god kvalitet” udtaler Niels Lorentz Nielsen fra Core Property Management.

Selve byggeriet
Byggeriet har udgangspunkt i en traditionel karréstruktur: Etageboligerne vil fungere som gavlbygninger til rækkehuskarrèen og vil variere fra tre til fem etager. Rækkehusene får egen indgang og forhave. I midten af karréen kommer der et fælles gårdrum.

HHM har ofte været med som totalentreprenør tidligt i processen i flere nye bydele i Region Hovedstaden såsom Carlsberg Byen, Irmabyen og Bellakvarter og nu også i Ørestad Syd.

Kontakt
Svend Pedersen
Adm. direktør i HHM A/S
Tlf.: 22 70 70 11

Kontakt
Niels Lorentz Nielsen
Adm. direktør Core Property Management P/S
Tlf: 33 18 84 40

 

HHM A/S er en af Nordsjællands førende entreprenørvirksomheder med 220 medarbejdere og en årlig omsætning på over en halv milliard kr. Kernekompetencerne omfatter: Total- og hovedentrepriser, arkitekttegnede enfamiliehuse og jord-, beton- og kloakarbejder. HHM startede i 1969, er arbejdsmiljøcertificerede og har en høj andel af egenproduktion.
Læs mere på www.hhm.dk .