fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehusePRM: HHM UDVIDER PÅ FUNDERINGSOMRÅDET

PRM: HHM UDVIDER PÅ FUNDERINGSOMRÅDET

Den 1. marts 2022 overtager HHM A/S aktiver og medarbejdere i CCL Fundering, der i gennem 20 år har været blandt de førende virksomheder indenfor fundering med minipæle i stål. Med overtagelsen kommer HHM Fundering blandt markedets største aktører indenfor dette område.

HHM’s funderingssektion får den 1. marts i år tilført 20 års specialiserede erfaringer, når CCL Fundering bliver en del af entreprenørvirksomhedens Råhus- og Anlægs-afdeling. CCL Fundering har indtil nu været en del af CCL Scandinavia A/S.

”For HHM er målet med overtagelsen af aktiver og medarbejdere i CCL Fundering at styrke vores kompetencer og øge aktiviteterne indenfor komplekse special- og efterfunderingsopgaver. CCL Fundering var en enestående mulighed for dette,” udtaler Svend Pedersen, adm. dir. i HHM A/S.

Fælles fortid
HHM’s overtagelse af netop CCL Fundering er ikke nogen tilfældighed. HHM Råhus og Anlæg bliver ledet af Sektionschef Kasper W. Henningsen, og afdelingschef Peter Harrestrup Bang, der begge tidligere har været ansat i CCL Fundering.

Og de er svært glade for aftalen, der giver øjeblikkelig adgang til mange års specialiserede erfaringer på området:

HHM har altid udført en stor del af opgaverne i egenproduktion. Og da vi udvidede med en afdeling for fundering med minipæle, var det selvfølgelig for at øge aktiviteterne i vores råhus- og anlægsafdeling og få adgang til et nyt marked. Med CCL Fundering har vi nu også fået nye kollegaer med 20 års specialiseret erfaring.

Og så er det en ekstra bonus, at Peter og jeg allerede kender medarbejderne i CCL Fundering,” fortæller Kasper W. Henningsen, sektionschef i HHM Råhus og Anlæg.

HHM’s funderingssektion blev etableret i december 2021 med Peter Harrestrup Bang som afdelingschef. Overtagelsen af CCL Fundering gør HHM Fundering til en af de største aktører på markedet indenfor bl.a. fundering med minipæle i stål.

Kontaktperson HHM A/S

Svend Pedersen
Adm. direktør
Tlf.: 22 70 70 11

Kontaktperson CCL Scandinavia A/S

Bjarne Landgrebe
Adm. direktør
Tlf.: 40 58 36 20

 

 

HHM A/S
HHM A/S er en entreprenørvirksomhed, der udfører hoved- og totalentrepriser og opfører individuelle, arkitekttegnede enfamiliehuse. Derudover udfører HHM Råhus og Anlæg funderingsopgaver, anlægs-, jord- og betonarbejder samt elementmontering. HHM A/S har adresse i Hillerød og markedsområdet er Sjælland. Virksomheden har 260 medarbejdere.

CCL Scandinavia A/S
CCL Fundering har indtil d. 1. marts 2022 været en del af CCL Scandinavia, der er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for anvendelse af spændarmering i bl.a. broer og bygninger. Salg af produkter med relation til disse områder er endvidere en del af ydelserne. Virksomheden er en del af CCL-gruppen, der leverer specialdesignede løsninger indenfor byggeri og anlægskonstruktion over hele verden. CCL-gruppen beskæftiger ca. 700 medarbejdere, hvoraf ca. 40 arbejder i CCL Scandinavia.