fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeJobHHM A/S søger bygge-/projektledere til Entreprise
HHM opfører Møbelfabrikken i Søborg

HHM A/S søger bygge-/projektledere til Entreprise

Søg job

Søg job
Ansøgning / CV
Maximum upload size: 516MB

Som bygge-/projektleder vil du indgå i et team af motiverede og erfarne medarbejdere og blive en del af en udviklingsorienteret virksomhed. Du kommer til at referere til afdelingschefen i Entreprise.

I HHM Entreprise leverer vi god håndværksmæssig kvalitet i et godt arbejdsmiljø til den aftalte tid og pris – og det sætter vi en stor ære i. Vi samarbejder, videndeler og arbejder til alle tider for, at alle interessenter føler sig respekteret og inddraget i processerne.

Dine arbejdsopgaver
Dine primære arbejdsopgaver vil være:

• Daglig ledelse af fagentreprenører
• Indkøb af materialer og fagentrepriser
• Koordinering af aktiviteterne på byggepladsen
• Vejlede og inspirere håndværkerne i dit team
• Økonomistyring
• Ansvar for kvalitetsstyring og arbejdsmiljø

Dine kvalifikationer
Vi søger bygge-/projektledere, der har minimum 2-5 års solid erfaring med gennemførelse af byggeopgaver, og som kan dokumentere resultater herfra. Derudover lægger vi vægt på:

• At du arbejder selvstændigt og struktureret
• At du har gennemslagskraft og praktiserer godt købmandsskab
• At du er en holdspiller, der tager ansvar for egne arbejder
• At du er uddannet ingeniør eller konstruktør, gerne med en håndværksmæssig baggrund

Vi tilbyder
Hos os får du en spændende og udfordrende hverdag i en velfungerende organisation med en stabil og erfaren ledelse. Vi har gode arbejdsforhold med rig mulighed for efteruddannelse, og du kommer til at samarbejde med erfarne kollegaer i et uformelt miljø. Samtidig får du en attraktiv lønpakke med bl.a. sundhedsforsikring.

Om os
HHM er en nordsjællandsk entreprenørvirksomhed med ca. 220 medarbejdere. Vi omsætter for +600 mio. om året. Vi udfører bygningsarbejder i total- og hovedentreprise indenfor erhvervs- og boligbyggeri. Vi opfører enfamiliehuse samt om- og tilbygninger for erhvervsvirksomheder, boligselskaber og offentlige bygherrer.

Vi optimerer løbende kvaliteten og styringen af entrepriserne for at give maksimal værdi for bygherre og slutbrugere. Vores medarbejdere er veluddannede og styrer effektivt komplekse byggeopgaver. Vi prioriterer efteruddannelse og videndeling højt, så både håndværkere og funktionærer er fuldt kvalificerede til at møde morgendagens krav. Anerkendende kommunikation ligger dybt forankret i alle vores medarbejdere – det gavner indstillingen, samarbejdet og motiverer alle vores medarbejdere til at gøre en positiv forskel hver eneste dag.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV til HR-chef Christina Bang Pehrsson cbp@hhm.dk. Stillingerne ønskes besat snarest muligt. Vi gennemgår og behandler de indkomne ansøgninger løbende, og i den forbindelse vil ansøgere, der matcher vores forventninger, blive indkaldt til samtale.
Læs mere på www.hhm.dk