Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEntreprisePRESSEMEDDELELSE: HHM A/S opfører kubiksmarte boliger for Ikano Bolig i Greve
HHM opfører boliger i Tværhøjgård i Greve for Ikano Bolig.

PRESSEMEDDELELSE: HHM A/S opfører kubiksmarte boliger for Ikano Bolig i Greve

Torsdag den 2. maj tog Ikano Bolig 1. spadestik på et 25.000 m2 stort boligprojekt i Greve. Projektet er deres første i Danmark, og det er HHM A/S, der skal opføre den første etape, der omfatter 31 et- og toplans-rækkehuse. Boligerne har fokus på optimering af pladsen og vil alle blive indrettet af IKEA Taastrup.

Byggemodningen er i fuld gang på den 112.600 m2 store byggegrund, hvor HHM i første etape skal opføre 31 kubiksmarte boliger for Ikano Bolig. Konceptet kubiksmarte boliger handler om at bygge gode og gennemtænkte boliger til en fair pris med optimal udnyttelse af hele rummet i en bolig. Dette ligger helt i tråd med HHM’s filosofi om byggeri:

For os er den gode bolig et sted med funktionelle og sunde rammer for beboernes liv og trivsel. Det er boliger, der er skabt i en ordentlig kvalitet, hvor entreprenørens viden og erfaring med byggematerialerne er inddraget i processen, og ikke mindst er de er blevet til i hænderne på folk, der altid har fagligheden i orden og forstår at samarbejde gennem hele byggeprocessen,” forklarer Svend Pedersen Adm. dir i HHM A/S og understreger:

Vi har været meget spændte på at komme i gang på Tværhøjgård, der adskiller sig lidt fra andre boligprojekter eksempelvis med det tætte samarbejde med IKEA om indretningen, og i det hele taget de nye tanker om og fokus på boligoptimering”.

På den store byggegrund ved Skovbo Allé i Greve vil der blive opført 230 boliger. Første etape består af 21 rækkehuse i ét plan og 10 rækkehuse i to plan.

Opgaven er en totalentreprise mellem HHM A/S som totalentreprenør og KHS Arkitekter A/S.

Kontaktperson
Svend Pedersen
Adm. direktør
Tlf.: 22 70 70 11
E-mail: sp@hhm.dk


Billedtekst:
I dag var der 1.spadestik på Tværhøjgård i Greve, som HHM opfører for Ikano Bolig. Fra venstre ses: Kommende beboer, Rudi Hansen, Greves borgmester, Pernille Beckmann, HHM’s adm. dir., Svend Pedersen, Fællesskabsudvikler hos Ikano Bolig A/S, Cecilie Tarras Madsen og CEO Ikano Bolig A/S, René Brandt.