fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEntreprisePressemeddelelse: HHM skal opføre 183 nye lejeboliger for Dades i Gladsaxe
Dades Søborg Møbelfabrik nye lejeboliger

Pressemeddelelse: HHM skal opføre 183 nye lejeboliger for Dades i Gladsaxe

NYE LEJEBOLIGER I GLADSAXE: Når den tidligere møbelfabrik i Søborg skal omdannes til et spændende byområde med familieboliger, butikker og cafeer, er det entreprenørvirksomheden HHM, der skal stå for opførelsen selve lejeboligerne.

De lejeboliger som HHM skal opføre omfatter i alt 19.000 m2. Boligejendommene bliver opført i 4-8 etager og kommer til at rumme lejligheder på mellem 75 og 120 m2 samt enkelte penthouselejligheder på 140 m2. Alle lejligheder får altan eller terrasse, og bygningerne samles omkring et stort, grønt fællesareal. Derudover bliver der etableret parkeringspladser i forbindelse med byggeriet i kælder og stueetage.

Det er ejendomsselskabet DADES, som HHM har indgået kontrakt med. Dades og HHM samarbejder i forvejen om et boligprojekt i Hillerød:

HHM A/S ser meget frem til endnu engang at samarbejde med Dades om opførelsen af boliger – denne gang vores største sag med 183 boliger på Møbelfabrikken. Vi er rigtig glade for, at Dades har valgt en byggeproces, hvor entreprenøren inddrages tidligt i processen. Når arkitektens, ingeniørens og entreprenørens kompetencer inddrages fra projekteringsstart, kan der projekteres og bygges løsninger, der er optimale i forhold til kvalitet og økonomi.

Resultatet af denne proces sikrer både bygbarhed og et godt arbejdsmiljø, og det betyder, at forudsætninger og aktiviteter på byggepladsen er gennemtænkte og uden hovsa-løsninger,” fortæller Svend Pedersen, adm. direktør i HHM A/S.

De nye boliger er færdigbyggede og klar til udlejning i foråret 2020. Det er Newsec Datea, der kommer til at stå for udlejningen af boligerne.

Få flere informationer om de kommende lejeboliger på Dades hjemmeside HER

Kontakt
Svend Pedersen
Adm. direktør i HHM A/S
Tlf.: 22 70 70 11

 

HHM A/S er en af Nordsjællands førende entreprenørvirksomheder med 220 medarbejdere og en årlig omsætning på over en halv milliard kr. Kernekompetencerne omfatter: Total- og hovedentrepriser, arkitekttegnede enfamiliehuse og jord-, beton- og kloakarbejder. HHM startede i 1969, er arbejdsmiljøcertificerede og har en høj andel af egenproduktion. Læs mere på www.hhm.dk .