fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEntreprisePRESSEMEDDELELSE: HHM A/S opfører Trongården for ELF Development A/S i Kgs. Lyngby
1. spadestik til Trongården blev taget fredag den 14. juni. Fra venstre ses: Adm. dir. i HHM A/S, Svend Pedersen, borgmester i Lyngby-Taabæk Kommune, Sofia Osmani og CEO i ELF Development, Ludvig Find.

PRESSEMEDDELELSE: HHM A/S opfører Trongården for ELF Development A/S i Kgs. Lyngby

HHM bliver totalentreprenør på 187 svanemærkede boliger for ELF Development i det nye byområde Trongården i Kgs. Lyngby, og i dag var der 1. spadestik på boligerne. Byggeriet, der får Dyrehaven som nabo, er inddelt i etaper, hvoraf den første omfatter 114 boliger fordelt på rækkehuse og lejligheder.

I dag var der officielt 1. spadestik på Trongården, hvor byggemodningen af den 55.000 m2 store byggegrund er i fuld gang. Det er Hillerød-entreprenøren HHM A/S, der skal opføre boligerne for bygherren ELF Development. Trongården, som den nye bydel hedder, bliver en spændende kombination af rækkehuse i ét og to plan samt lejligheder i tre etager – og alle boliger bliver svanemærkede.

Et stærkt samarbejde
Projektet har været undervejs de sidste to år, og her har alle parter, inklusive HHM som totalentreprenør, siddet med ved bordet i det forberedende arbejde. Netop den tidlige inddragelse af entreprenøren i projektet, ser HHM som en stor fordel:

Vi har været meget spændte på at komme i gang med selve byggeriet af Trongården, og det er forstærket af det særdeles tilfredsstillende samarbejde, som vi har haft med bygherren og rådgiverne helt fra projektets start. Vi synes som altid, at det er en klar fordel for alle parter, at entreprenøren bliver inddraget tidligt i projektet. På den måde får vi et gennemarbejdet og bygbart projekt,” forklarer HHM ’s adm. dir. Svend Pedersen og tilføjer:

Vores mission er at bygge boliger i en høj kvalitet, hvor de valgte løsninger er gennemtænkte og veldokumenterede. Og det glæder vi os til også at levere på Trongården”.

Opgaven er en totalentreprise mellem HHM A/S som totalentreprenør, Arkitema Architects og AB Clausen A/S som rådgivende ingeniører.

HHM har ofte været med som totalentreprenør tidligt i processen i flere nye bydele i Region Hovedstaden, såsom Carlsberg Byen, Irmabyen, Bellakvarter, Ørestad Syd og nu også i Kgs. Lyngby.

Kontaktperson
Svend Pedersen
Adm. direktør
Tlf.: 22 70 70 11
E-mail: sp@hhm.dk

Billedtekst øverst: 1. spadestik til Trongården blev taget fredag den 14. juni. Fra venstre ses: Adm. dir. i HHM A/S, Svend Pedersen, borgmester i Lyngby-Taabæk Kommune, Sofia Osmani og CEO i ELF Development, Ludvig Find.

HHM skal opføre Trongården for Elf Development i Kgs. Lyngby, der omfatter 187 boliger

Fredag den 14. juni var der 1. spadestik på 187 nye, svanemærkede boliger som Hillerød-entreprenøren HHM skal opføre for ELF Development i Kgs. Lyngby. Byggeriet bliver til i den nye bydel Trongården.