Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Blog

HomeEnfamiliehuseBanktorvet på Farum Hovedgade fejret på rejsegilde

Banktorvet på Farum Hovedgade fejret på rejsegilde

I går eftermiddag blev Banktorvet centralt på Farum Hovedgade fejret med et rejsegilde. Det er entreprenørvirksomheden HHM A/S der er totalentreprenør på byggeriet. Sammen med bygherren Korf Ejendomme ApS glædede de sig over den høje håndværksmæssige kvalitet samt realiseringen af Banktorvet som samlingspunkt for borgerne i bydelen.

Det var bygherren, Korf Ejendomme ApS, der stod for festlighederne i går eftermiddag, da Banktorvet på Farum Hovedgade blev fejret med et rejsegilde. Alle byggefolkene blev takket for den høje kvalitet, og så blev der naturligvis serveret varme pølser og kolde sodavand.

Byhuset skal styrke livet i gaden
Dagens taler blev holdt af bygherre Lars Jacobsson, Korf Ejendomme ApS og Mangor & Nagel’s adm. dir. Bente Priess Andersen, der begge er lokale Farumborgere. Også Svend Pedersen, der er adm. dir. i HHM A/S, og totalentreprenør på opgaven var på talerstolen.

Alle tre talere var enige om visionen for Banktorvet som et kommende mødepunkt mellem borgerne i bydelen og de erhvervsdrivende. Tanken er, at de forskellige erhvervslejemål, sammen med de kommende beboere, vil være med til at forstærke det aktive liv på Farum Hovedgade.

FAKTA OM BYGHUSET – Det nye byhus er i tre etager og får erhverv i stueplanet, deriblandt et spisested. På de to øverste etager kommer der 13 lækre lejligheder i høj kvalitet med egen altan. Under byggeriet er der godt 1000 m2 kælder, hvoraf halvdelen bliver til parkering.

Bygningen får københavnertag med smukke naturskifer på den skrå tagflade. Facaderne bliver skalmuret med en smuk, rustik sten i røde nuancer. Stenen kommer til at skabe en naturlig sammenhæng med den gamle Danske Bank-bygning fra 1906, der er beliggende overfor Banktorvet.

Byggeriet er en totalentreprise mellem Mangor & Nagel A/S, AFM Rådgivende Ingeniører A/S og HHM A/S, og det skal stå klart i slutningen af 2021.

 

Billede 1: Fra venstre ses: Mangor & Nagel’s adm. dir. Bente Priess Andersen, adm. dir. Svend Pedersen, HHM A/S, bygherrer Berit og Lars Jacobsson, Korf Ejendomme ApS.

Kontaktperson
Svend Pedersen
Adm. direktør
Tlf.: 22 70 70 11
E-mail: sp@hhm.dk